Active IT Event dinsdag 16 april: Arrix LABS

Datum: 16-04-2024. Tijd: 09:00 uur

Zien we jou ook bij Labs? Een active IT event met als thema: Artificial Intelligence. Verken samen met ons de wereld van Kunstmatige intelligentie. Je krijgt handvaten voor deze nieuwe technologie, waarmee je aan het stuur blijft in de AI revolutie. We beginnen met een plenair programma waar Jarno Duursma (Techexpert – gespecialiseerd in AI) je meeneemt in de wereld van kunstmatige intelligentie, daarna bepaal je jouw programma. Er zijn 6 deelsessies, waarvan je er 3 kiest. We sluiten af met een heerlijke lunch.
Laat je inspireren en schrijf je in!

Lees meer

Meer omzet en marge dankzij de juiste inzichten

Datum: 26-03-2024. Tijd: 10:00
sumatra operational intelligence

Altijd en overal toegang tot de meest relevante en actuele cijfers, zodat je beter kunt werken en beslissen. Je vindt de informatie die je zoekt snel en gemakkelijk, ook al is deze verspreid over verschillende systemen. In 30 minuten leer je hoe operational intelligence jouw inzichten en processen verbeteren.

Lees meer

Het recept waarmee je je uitdagingen omzet in kansen

Datum: 14-11-2023. Tijd: 10:00 uur

“Ontdek op 14 november hoe Exact Software de voedingsindustrie optimaliseert. Beheer complexe uitdagingen zoals traceerbaarheid, houdbaarheid en compliance. Met de 80-20 regel en Arrix Connector bereik je naadloze integratie. Meld je aan en transformeer je voedingsbedrijf!”

Lees meer

BIO: Samen sterk in informatiebeveiliging

Datum: 02-11-2023. Tijd: 09:30 uur - 13:00 uur
Baseline Informatievoorziening Overheid

De Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) legt het fundament voor informatiebeveiliging in alle overheidslagen. Dit gemeenschappelijke kader, gebaseerd op ISO 27001 en ISO 27002 met specifieke overheidsmaatregelen, stimuleert veilige samenwerking en gegevensuitwisseling binnen de overheid. Arrix biedt begeleiding en organiseert een informatiesessie om de betekenis van de BIO te verduidelijken, inclusief stappen voor een succesvolle implementatie. Een specialist deelt inzichten aan de hand van een inspirerende klantencase, op weg naar veiligheid en compliance.

Lees meer

Event: Arrix Labs

Datum: 09-05-2023. Tijd: 09:00 uur - 13:00 uur
arrix labs event

Tijdens ons event gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie. Je krijgt een beeld van de toepasbaarheid op jouw bedrijfsvoering, werkprocessen en medewerkers. En niet onbelangrijk: je ontdekt hoe je dit alles veilig houdt. We starten met een plenair programma waar Ard de Graaf, Directeur SC Cambuur, de keynote voor zijn rekening neemt. Daarna kun je je programma zelf samenstellen door het kiezen van 3 breakoutsessies.

Lees meer

Webinar Elvy Declaratieverwerking

Datum: 22-11-2022. Tijd: 09:30 uur
webinar elvy declaratieverwerking

Tijdens het webinar Declaratieverwerking nemen we je mee in de drijfveren, valkullen en voordelen van het digitaliseren van het declaratieproces. Je krijgt een demonstratie van verschillende mogelijkheden en functionaliteiten. Van het indienen van declaraties met de Elvy App tot het verwerken richting je financiële administratie. 

Lees meer

Webinar: Contractregistratie

Datum: 14-06-2022. Tijd: 09:30
webinar elvy contractregistratie

Organisaties sluiten veel contracten af voor verschillende producten of diensten. Maar hoe houd je grip op al deze lopende contracten? Een oplossing hiervoor is Elvy Contractregistratie. We demonstreren diverse mogelijkheden, zodat jij aan het einde van het webinar weet wat Elvy voor jouw contractadministratie betekent.

Lees meer

Kennissessie: Stapel de voordelen van WMS

Datum: 14-06-2022. Tijd: 10:30 - 13:00
kennissessie wms

Gebruik je Exact en wil je jouw magazijn digitaliseren? Exact WMS is een logische vervolgstap. In deze sessie vertellen we je meer over de mogelijkheden, voordelen en welke smaken er zijn. Voor ieder bedrijf een passende WMS oplossing. Ontdek welke WMS “versie” bij je past en meld je aan.

Lees meer

Online Sessie: Steeds slimmer

Datum: 18-11-2021. Tijd: 09:00 -21:15 uur
Steeds slimmer

Wie slim is, blijft in ontwikkeling. En wie in ontwikkeling blijft, wordt slimmer. Welkom op het slimste business event van de Benelux: Steeds Slimmer. Tijdens deze Exact Live productie op 18 november biedt Exact je interessante en inspirerende online sessies die jou helpen je ambities waar te maken. Schrijf je daarom snel in!

Lees meer

Kennissessie: Zoom dieper in op Globe+

Datum: 26-10-2021. Tijd: 10:30 - 13:00
kennissessie globe+

Globe+. De nieuwste software van Exact.  Exact draait op volle toeren om deze software binnenkort beschikbaar te stellen. In een uitgebreide kennissessie vertellen we jou wat de overstap naar deze nieuwe software voor jou inhoudt. Bovendien kun je er zelf mee aan de slag. En vertellen we je meer over Exact RPA en de toekomst van Exact.

Lees meer

Webinar: Ontdek de plussen van Globe+

Datum: 03-06-2021. Tijd: 10:00

Maak de stap naar de nieuwste technologie Exact Globe+. Als klant van Exact wil je op het juiste moment over de juiste cijfers beschikken zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw bedrijf. Nu, maar ook voor de toekomst. Met Exact Globe+ heb je een toekomstbesteding pakket. Ontdek de plussen van Globe+ in het webinar.

Lees meer

Webinar: van Digitale Assistent tot ideale collega

Datum: 11-05-2021. Tijd: 10:00 - 11:00 uur
van digitale assistent tot ideale collega

Na dit webinar vraag je je af hoe je ooit zonder kon. De digitale assistent van Arrix ontpopt zich tot ideale collega. Het is jouw vraagbaak voor alle informatie binnen jouw organisatie, Hij neemt je werk uit handen en ondersteunt je bij de invoering van nieuwe software.

Lees meer

Exact Virtual Demodag

Datum: 01-12-2020. Tijd: hele dag
exact virtual demodag

Na het succes van eerdere online edities, organiseert Exact op dinsdag 1 december de laatste Virtual Demodag van het jaar. Benut alle mogelijkheden die jouw software je biedt en meld je aan.

Lees meer

Interactieve online sessie voor de groothandel

Datum: 26-11-2020. Tijd: 14:00 - 15:00
interactieve sessie voor de groothandel

Krijg een compleet en actueel overzicht van alle voor jou relevante informatie. Dankzij interactieve dashboards en overzichten krijg je en jouw collega’s de juiste inzichten. Je houdt de juiste indicatoren in de gaten en stuurt je organisatie daar waar nodig bij. Hoe maak je deze optimalisatieslag voor je groothandel? Neem deel aan deze interactieve sessie.

Lees meer

Virtual Demodag Exact

Datum: 18-06-2020. Tijd: gehele dag
virtueel demodag exact

Tijdens de Virtual Demodag op 18 juni begrijp je door middel van online sessies de software beter en stel je direct je vragen aan de experts van Exact. Laat jouw software voor je werken en krijg  meer tijd en inzicht. 

Lees meer

Teams Spreekuur

Datum: 30-06-2020. Tijd: 11:00 - 12:00
Teams spreekuur

Voor iedereen die met Teams werkt, tips nodig heeft of graag meer verdieping uit deze samenwerkingstool wil halen organiseert Arrix iedere dinsdag een Teams spreekuur.

Lees meer

Workshop Teams

Datum: 21-11-2019. Tijd: 10.15 - 13.00

Een interactieve demo waarin we je laten zien wat Teams is en we geven praktische tips hoe Teams toepasbaar kan zijn in jouw organisatie.  

Lees meer

Kennissessie – Storage 2.0

Datum: 28-11-2019. Tijd: 10.15 - 13.00

Big data speelt een onmisbare rol binnen het garanderen van een maximale uptime. Door wereldwijd de logfiles van alle apparaten van één fabrikant te monitoren vanuit de cloud, ontstaat een grote databron waaruit een algoritme voorspellingen kan doen. Is hierin een actuele trend zichtbaar en kan hieruit een uitval van meerdere units van dezelfde fabrikant […]

Lees meer

Kennissessie – De moderne werkplek

Datum: 26-09-2019. Tijd: 10.30 - 13.00

Hoe kun je meer uit je Microsoft / Office 365 abonnement halen richting een “moderne werkplek”. Een pragmatische aanpak naar een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst.

Lees meer

Andere events

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures