Webinar: Houd thuis je factuurstroom op peil

factuurstroom

De verwachting is dat thuiswerken een blijvertje is. Neem daarom je administratieve processen eens verder onder de loep. Ontdek hoe bepaalde processen het thuiswerken makkelijker maken. Eén daarvan is het factuurverwerkingsproces.

 

Als je thuis het administratieve proces uitvoert kom je heel wat uitdagingen tegen. Ook het crediteurenbeheer verandert hierdoor. Want hoe weet je zeker dat alle inkomende documenten worden verwerkt? En als een collega een vraag heeft over een factuur, hoe kan hij of zij dit dan eenvoudig doen? Hoe behoud je overzicht en weet je of er een factuur blijft hangen? Allemaal vragen waar je een antwoord op wilt. Zeker als je vanuit huis werkt.

 

Houd je factuurstroom op peil

In ons webinar van 16 maart a.s. maak je kennis met digitale factuurverwerking. We laten je zien hoe  je alle inkomende facturen (post, mail, digitaal) eenvoudig in 1 proces verwerkt. Thuis wil je grip houden op je facturenstroom. Zonder een complex proces of een grote investering. Het levert je zowel thuis als op de zaak enorm veel voordelen op:

 

  • Je bespaart tijd omdat het handmatig invoeren verleden tijd is
  • Je hebt altijd inzage in de kosten en status van facturen
  • Het integreert met jouw financiële administratie
  • Gebruikers kunnen facturen goed- en afkeuren en delegeren.
  • Je krijgt waardevolle managementinformatie over het factuurverwerkingsproces, leveranciers en kosten.

 

Wil je weten welke voordelen het je nog meer oplevert? Waardoor je, waar je ook bent, de facturen altijd kunt verwerken. Volg dan het webinar op dinsdag 16 maart a.s. Verbeter je inkoopproces waardoor je ook thuis grip houdt op je factuurstroom. Meld je aan.

 

Wanneer: Dinsdag 16 maart

Tijd: 10:00 – 11:00 uur

Waar: Op je eigen (thuis) werkplek

 

De spreker

Vinçon Estourgie is partner- en accountmanager bij Scan Sys. Hij is verantwoordelijk voor het Exact partnerkanaal en andere Exact applicaties zoals Bouw7 en Exact Online.

 

 

Scan Sys, ontwikkelt slimme software oplossingen voor de geautomatiseerde verwerking van diverse documentstromen zoals de inkoopfacturen. Onze software, ImageCapture, integreert hierbij met de in gebruik zijn administratieve systemen zoals het inkoopmanagementsysteem Shopper en de ERP-applicatie Exact Globe. Hierdoor wordt het inkoop- en factuurverwerkingsproces volledig geautomatiseerd van bestelling tot betaling. Krijg meer grip op je kosten en uitgaven en bespaar kostbare tijd op het verwerkingsproces van je facturen met ImageCapture software!

 

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Wil je deze alsnog bekijken?

Webinar terugkijken

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures