Gebruikerstraining – Elvy

Optimale controle en inzicht in je processen

Elvy biedt verschillende oplossingen om jouw administratieve processen volledig te digitaliseren en verder te optimaliseren. Met Elvy krijg je de grip op je processen terug. De software is de afgelopen jaren flink doorontwikkeld. Er zijn veel handige en nieuwe functionaliteiten bijgekomen, die nog niet alle gebruikers benutten. Wij zijn ervan overtuigd dat je, na het bijwonen van een training, nóg meer efficiëntie haalt uit de factuurverwerking met Elvy.

 

Wat wordt er behandeld?

Tijdens deze training van een halve dag zullen de Elvy trainers Vincent Buijs en Marieke Verroen je de fijne kneepjes van de toepassing laten zien.

  • Alle facetten van de software zullen de revue passeren
  • Je krijgt bruikbare tips en tricks voor efficiënt gebruik
  • De Elvy roadmap met nieuwe mogelijkheden worden toegelicht

We sluiten af met een heerlijke lunch. Tijdens deze lunch heb de gelegenheid om met de trainer of andere deelnemers na te praten.

 

Voor wie is de training?

De gebruikerstraining is bedoeld voor al onze relaties die gebruik maken van Elvy voor het boeken en/of het fiatteren van facturen in combinatie met Exact Globe. Wij zorgen voor koffie, thee en een lekkere lunch. Het bijwonen van de gebruikerstraining is gratis en vindt plaats op donderdag 27 juni van 09.00 – 13.00 uur  bij Arrix in Drachten. Maximaal 2 personen per organisatie, afzonderlijk van elkaar aanmelden.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures