Interactieve online sessie voor de groothandel

interactieve sessie voor de groothandel

In verband met omstandigheden wordt het evenement verplaatst. Heb je belangstelling geef je dan op via het formulier. We houden je dan op de hoogte!

De informatievoorziening van je groothandel naar een heel nieuw niveau

De ontwikkelingen in de groothandel gaan snel. Ecommerce en ketenintegratie hebben een flinke impact op je branche. Marges komen onder druk te staan. Hierdoor wil je:

  • Slim inkopen
  • Voorraden laag houden
  • Marges bewaken.

Natuurlijk heb je al deze informatie wel in je ERP systeem staan. Maar deze informatie is versnipperd opgeslagen. Het is lastig om de informatie op een eenvoudige wijze te presenteren.

 

Met Sumatra krijg je een compleet en actueel overzicht van alle voor jou relevante informatie. Dankzij interactieve dashboards en overzichten krijg je en jouw collega’s de juiste inzichten. Je houdt de juiste indicatoren in de gaten en stuurt je organisatie daar waar nodig bij.

 

Tijdens een interactieve sessie laten we je zien hoe inzichten resulteren in meer omzet en marge, lagere voorraad en tevreden klanten. Neem de volgende stap voor je groothandel en meld je snel aan.

 

In verband met omstandigheden wordt het evenement verplaatst. Heb je belangstelling geef je dan op via het formulier. We houden je dan op de hoogte!

Over de spreker

interactieve sessie voor de groothandelMartin de Sain is ruim 20 jaar gepassioneerd door cijfers en processen. Toen hij in 2001 voor het eerst met Sumatra in aanraking kwam, is zijn enthousiasme alleen maar verder toegenomen.
Dagelijks ziet Martin, als Business Development Manager, veel bedrijven en organisaties de informatievoorziening kunnen verbeteren. Niet alleen op managementniveau, maar bedrijfsbreed.
Met Sumatra Operational Intelligence beschikken je medewerkers altijd over actuele en complete informatie. Je beslist dus niet op basis van de eindstand van de vorige maand, maar op basis van actuele en betrouwbare cijfers. Omdat Sumatra, in tegenstelling tot traditionele rapportages en BI-software, wél de samenhang tussen cijfers toont, is de oorsprong van een bedrag eenvoudig te herleiden. Dit stelt je in staat om sneller en beter de juiste beslissing te nemen.

 

 

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures