Kennissessie – De moderne werkplek

Voorbij de hype

Bij veel organisaties staat digitalisering inmiddels hoog op de agenda. Het is een voorwaarde om relevant te blijven in een dynamische en competitieve markt. Deze ‘digitale transformatie’ biedt organisaties de kans om slimmer in plaats van harder te werken, processen verder te stroomlijnen en om flexibeler en veiliger te werken.

 

Kennismaking de moderne werkplek

Graag nodigen we je donderdag 26 september uit om samen te kijken hoe je meer uit je Microsoft 365 abonnement kunt halen richting een ‘moderne’ werkplek. Een pragmatische aanpak naar een sterke basis voor elke organisatie die klaar wil zijn voor de toekomst.

 

Wat komt aan bod?

– Wat zijn de business voordelen?

– Welke diensten hebben we het dan over? (security, compliance, AD, samenwerken. Demo’s: Teams, Planner, Flow, Powerapps enz.)

– Wat komt er bij de implementatie kijken?

– Hoe gaan we om met adoptie?

 

Verschillende organisaties, verschillende behoeften. Wat ons bindt is dat iedereen te maken heeft met een toenemende mate van digitalisering. Soms tegen wil en dank, maar veelal biedt het juist kansen! Maak kennis met de Moderne Werkplek  en wat dit voor jouw organisatie zou kunnen betekenen.

 

Over de spreker

Bijna 20 jaar is Sander Eek actief op het snijvlak van organisatie en techniek, waarvan de laatste 8 jaar binnen Cloud implementatie projecten bij grote internationaal opererende ondernemingen. Sander heeft zich gespecialiseerd in hoe de moderne werkplek bij kan dragen aan een veilige manier van het ondersteunen van digitale transformatie van een organisatie op het gebied van adoptie, project management en architectuur met een focus op Microsoft 365 (Windows 10, Office 365 en Security plus Compliance) en Microsoft Azure Infrastructuur as a Service. Naast zijn projectwerk is Sander binnen HCS Company Microsoft Services verantwoordelijk voor alle Microsoft gerelateerde dienstverlening. Met zijn achtergrond als ondernemer is Sander zeer resultaat gedreven waarbij hij het stakeholder-, team- en klantbelang niet uit het oog verliest.

 

Voor wie is de kennissessie?

De kennissessie is bedoeld voor bedrijven die werken met Microsoft 365. Wij zorgen voor koffie, thee en een lekkere lunch. Het bijwonen is gratis en vindt plaats op donderdag 26 september van 10.30 – 13.00 uur  bij Arrix in Drachten.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures