Kennissessie Exact Online Premium

kennissessie exact online premium

Boost je business met Exact Online Premium

Bedrijven die verder willen groeien, met toenemende transactievolumes en complexere processen komen voor veel uitdagingen te staan. Er wordt steeds meer besteld via online kanalen, je wilt de verwachtingen van je klanten waarmaken en liefst nog overtreffen. Snelheid, nauwkeurigheid en kostenefficiëntie zijn niet langer optioneel, maar essentieel voor succes.

Exact Online Premium biedt de schaalbaarheid, veiligheid en inzichten die nodig zijn om deze uitdagingen aan te gaan. Met geavanceerde functies voor boekhouding, magazijnbeheer, verkoop en meer, kun je jouw bedrijf  laten groeien en tegelijkertijd de continuïteit waarborgen. Met behulp van krachtige tools zoals Power BI dashboards, kun je diepgaande inzichten krijgen in uw bedrijfsprestaties en trends, waardoor je beter kunt anticiperen en beslissingen neemt.

Tijdens deze kennissessie laten we je zien hoe Exact Online Premium je de tools biedt om aan de stijgende klanteisen te voldoen en te groeien in een snel veranderende markt. We demonstreren de meest uitgebreide functies, evenals de mogelijkheden om je systeem aan te passen met extensies, zodat het perfect aansluit bij je specifieke behoeften. Daarbij gaan we in op de handelseditie van Exact Online Premium en laten we je praktijkvoorbeelden zien.

Klaar om de volgende stap te zetten in het laten groeien en beheren van  je bedrijf? Meld je dan aan voor onze kennissessie en ontdek hoe je met Exact Online Premium jouw doelen bereikt.

 

Waarom is deze kennissessie interessant voor je?

 • Je gebruikt Exact Online en mist hier bepaalde functionaliteit en inzichten.
 • Jouw bedrijf is uniek. Eén applicatie dekt nooit al jouw processen. Met Exact Online Premium heb je vele integratiemogelijkheden waar je jouw bedrijfsvoering kunt optimaliseren.
 • Je gebruikt maar een klein gedeelte van de extra functionaliteit die Exact Globe bovenop Exact Online biedt. (je werkt dus met Globe)
 • Je wilt als bedrijf verder groeien, hebt veel transacties en complexere processen.

 

Kennissessie details

Datum: Dinsdag 4 juni

Tijdstip: van 10:30 tot 13:00 uur (na de sessie, is er aansluitend een lunch)

Locatie: Bij Arrix ICT op kantoor, aan de Lavendelheide 10a te Drachten

 

Meld je aan voor deze sessie en verken de mogelijkheden van Exact Online Premium. We zien je graag op dinsdag 4 juni om samen de mogelijkheden van Exact Software te verkennen en te ontdekken hoe dit jouw bedrijf kan transformeren. Bevestig je deelname door je aan te melden via onderstaand formulier.

 

 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 •  *
 •  
 • Door jouw aanmelding voor deze kennissessie ontvang je wekelijks een korte ArriXTRA nieuwsbrief met blogs, whitepapers, evenementen of andere interessante kennis. Je kunt je op ieder moment weer afmelden. 

  Je gaat je akkoord met onze  privacyverklaring. Wij respecteren jouw privacy volgens de AVG wet.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures