Kennissessie – Storage 2.0

Big data speelt een onmisbare rol binnen het garanderen van een maximale uptime. Door wereldwijd de logfiles van alle apparaten van één fabrikant te monitoren vanuit de cloud, ontstaat een grote databron waaruit een algoritme voorspellingen kan doen. Is hierin een actuele trend zichtbaar en kan hieruit een uitval van meerdere units van dezelfde fabrikant worden voorspeld? Dan is het algoritme zelfstandig in staat om hier acties of adviezen aan te koppelen. Een dalende performance door een software upgrade in Singapore kan zo resulteren in een alert voor systeembeheerders in Nederland. Klinkt dit als toekomstmuziek? Niks is minder waar. Slimme storage-technieken staan weliswaar nog in de kinderschoenen, maar zijn nu al gemakkelijk en betaalbaar te implementeren bij middelgrote en grote organisaties.

 

Wat wordt er behandeld?

Tijdens deze kennissessie komen onderstaande onderwerpen aan bod.

– Wat zijn de trends en ontwikkelingen?

– Hoe kun je kosten besparen?

– Security issues

– Datamanagement

 

Sprekers

Er zullen deze ochtend drie sprekers zijn. We bijten het spits af met een trends en ontwikkelingen. Vervolgens zal Clemens Esser van HPE meer vertellen over storage en tenslotte gaat Rob Turk van Veeam dieper in op datamanagement en continuïteit.

 

Rob Turk

Als ervaren solution architect voor storage, hybrid cloud en (hyper) converged infrastructure bij Veeam Software vliegt Rob Turk de uitdagingen die klanten ervaren altijd aan vanuit de business. Rob Turk heeft over de jaren heen veel certificaten behaald van toonaangevende leveranciers. Op basis van zijn kennis en implementatie ervaring is het voor hem mogelijk om zijn hands-on ervaring om te zetten ten behoeve van functionele wensen en eisen. Rob zal in de sessie meer vertellen over de voordelen van datamanagement en de mogelijkheden als het gaat om het borgen van bedrijfscontinuiteit.

 

Clemens Esser

Clemens is CTO bij Hewlett Packard Enterprise Nederland. In die hoedanigheid spreekt hij met veel klanten over hoe technologie kan helpen om betere resultaten te behalen. De focus van Clemens is dan ook juist om veel voorbeelden van klanten paraat te hebben hoe diverse use-cases zijn aangevlogen en hoe dit tot betere resultaten heeft geleid.  In deze sessie zal Clemens naast HPE’s kijk op IT ook een aantal inspirerende klanten voorbeelden de revue laten passeren.

 

Voor wie is de kennissessie?

De kennissessie is bedoeld voor IT managers die werken met zich aan het oriënteren zijn op storage mogelijkheden. Wij zorgen voor koffie, thee en een lekkere lunch. Het bijwonen is gratis en vindt plaats op donderdag 28 november van 10.30 – 13.00 uur  bij Arrix in Drachten.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures