Kennissessie: Stapel de voordelen van WMS

kennissessie wms

Breng jouw logistieke prestatie naar een hoger niveau met de Warehouse Management oplossing van Exact Software. Een zeer compleet systeem, die je alle benodigde functionaliteiten biedt. Maar ook een logische vervolgstap is, als je al Exact Software gebruikt en jouw magazijn wilt digitaliseren.

 

Er is een smaak die bij je past!

Met de 4 smaken van WMS die Exact biedt is er voor ieder magazijn een passende oplossing. Ook voor die van jou! Exact WMS Lite, I, II en Productie ondersteunt de verschillende processen in je magazijn, zoals:

 

  • Ontvangstregistratie
  • Orders picken
  • Voorraadtellingen
  • Serie en batchnummerregistratie
  • Routeoptimalisatie

 

Stapel de voordelen

Tijdens de kennissessie informeren we je over de optimalisatieslag die je bij deze processen behaalt als je gebruik maakt van Exact WMS. Je ontdekt dat deze Warehouse Management Software jou diverse voordelen biedt. De voordelen zijn gedeeltelijk afhankelijk van de versie die je als bedrijf gebruikt. Welke versie je ook gebruikt Exact WMS stroomlijnt je magazijnprocessen en bied je de volgende pluspunten:

 

  • + Eenvoudige transacties registreren met barcodescanning
  • + Geen kans op fouten, door orders te picken met barcodescanner
  • + Bepalen van snelste pickroute, geen vertraging door altijd gevulde raaplocaties
  • + Tijdsbesparing door het afhandelen van meeerdere producten in een scan
  • + Een integrale oplossing met jouw Exact ERP Systeem

 

Hoe het in de praktijk werkt

Met een voorbeeld vanuit de praktijk ontdek je hoe Exact WMS jouw magazijnprocessen optimaliseert. Maar ook hoe de implementatie verloop en met welke andere zaken, zoals infrastructuur en hardware, je rekening houdt.

 

Laat je informeren

In een twee uur durende sessie nemen we je mee in deze oplossing voor jouw magazijn. Je krijgt een een antwoord op veel gestelde vragen. De sessie sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

 

Kennissessie: Stapel de voordelen van WMS

Wanneer: Dinsdag 14 juni

Tijd: Lunchsessie van 10:30 uur tot 13:00 uur

Waar: Arrix Automatisering BV, te Drachten

 

De spreker:

Fimme jan van der Wal
Fimme is al meer dan 25 jaar consultant en  ‘trusted advisor’ van onze klanten. Hij draagt zorg voor de succesvolle afronding van projecten door middel van advies, ondersteuning, training en implementatie van verschillende Exact oplossingen. Een belangrijke basis waarmee hij nu als Manager Consultancy Exact zijn team stuurt en begeleidt.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures