Webinar: Operationele rapportages voor SW-bedrijven

Het corona-protocol heeft een grote impact op de dagelijkse gang van zaken binnen de Sociale Werkvoorziening. Niet alleen op de werkvloer, maar ook voor de informatievoorziening.

Omdat bijna iedereen vanuit huis werkt, is de noodzakelijke informatie voorziening vaak niet beschikbaar.Dit betekent dat afdelingsmanagers en budgethouders niet of slecht toegang hebben tot relevante informatie. Terwijl de noodzaak van actuele en complete informatie groot is.

Met operationele rapportages van Sumatra blijven medewerkers van de financiële administratie en budgethouders goed geïnformeerd, ook buiten kantoor. Zij houden inzicht in actuele cijfers, budgetruimte en besteedde uren, maar eventueel ook de daaraan gekoppelde documenten. En dat alles dankzij een geïntegreerde totaaloplossing: Sumatra Operational Intelligence.

Ontdek de voordelen voor je organisatie en schrijf je in voor dit Gratis Webinar.  In 30 minuten ben je volledig geïnformeerd!

VOOR WIE:  Het Webinar is bedoeld voor directie en management van SW-bedrijven, die grip willen krijgen op financiën, projecten, kostenplaatsen en -dragers, uren en budget.

 

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures