Online Sessie: Steeds slimmer

Steeds slimmer

Exact nodigt je uit voor het slimste business event van Benelux; Steeds Slimmer. Tijdens deze Exact Live productie op 18 november biedt Exact je interessante en inspirerende online sessie die jou helpen je ambities waar te maken. Wil jij hier ook bij zijn? Schrijf je dan snel in.

 

Schrijf je nu in

 

“Elke tijdsperiode kent zijn uitdagingen. Omgaan met steeds veranderende prioriteiten en omstandigheden vergt aanpassingsvermogen. Dat is de boodschap van Steeds Slimmer: slimme mensen werken aan hun ontwikkeling. Naarmate ze zich ontwikkelen, vinden ze altijd een manier om uitdagingen het hoofd te bieden.”
Paul Ramakers, CEO Exact

 

Stel zelf je programma samen

Steeds Slimmer heeft voor ieder wat wils. Een spectaculaire openingsshow en sessies waarin Exact je meeneemt in de laatste innovaties en trends. De afsluiting is met een humoristische noot. Dit alles volg je via het digitale interactieve eventplatform voor een ultieme eventbeleving.

En het mooie is: je kiest zelf je sessies en tijden. Wanneer het jou het beste uitkomt dus! Exact biedt het programma van Steeds Slimmer op 18 november namelijk drie keer aan: in de ochtend, middag en avond.

Bekijk het programma »

Wij hopen je graag virtueel te ontmoeten tijdens Steeds Slimmer – een Exact Live productie!

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures