Meer omzet en marge dankzij de juiste inzichten

sumatra operational intelligence

Als bedrijf wil je altijd een goed overzicht hebben van je bedrijfsprocessen en operationele data. Daarom nodigen we je uit om kennis te maken met de Operational Intelligence oplossing van Sumatra, de expert in het efficiënt leveren van operationele cijfers uit Exact Globe en Synergy.

Met Sumatra heb je altijd en overal toegang tot de meest relevante en actuele cijfers, zodat je beter kunt werken en beslissen. Je vindt de informatie die je zoekt snel en gemakkelijk, ook al is deze verspreid over verschillende systemen. Denk bijvoorbeeld aan realtime sales dashboards voor accountmanagers en logistieke inzichten voor inkopers.

Op dinsdag 26 maart a.s. organiseren we samen met Sumatra Software een gratis webinar. In 30 minuten leer je hoe Operational Intelligence je kan helpen om je inzichten en processen te verbeteren als je werkt met Exact Globe. Wil je weten hoe je de informatievoorziening in jouw bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen? Schrijf je dan in voor het webinar en ontdek het zelf.

 

De voordelen van Sumatra

Arrix is al jarenlang partner van Sumatra, omdat we onze klanten hiermee een krachtige tool geven voor hun financiële en operationele inzichten. Niet alleen voor het management, maar voor iedereen, op elke afdeling.

Sumatra Operational Intelligence geeft je een diepgaand inzicht in je organisatie en optimaliseert al je processen. Dit levert veel voordeel op, omdat je meer controle krijgt over je bedrijfsprocessen en de data en documenten die zijn opgeslagen in Exact Globe. Veel bedrijven behalen meer omzet, doen slimmere inkopen en halen hun verkooptargets dankzij de inzichten die Sumatra biedt. Gebruik je naast Exact Globe(+) ook Exact Synergy? Dan kun je Sumatra volledig integreren en zelfs de werking van Exact Synergy verbeteren.

 

Webinar: Meer omzet en marge dankzij betere inzichten

Het webinar is interessant voor iedereen die meer structuur en inzicht wil in Exact Globe. Ben je benieuwd naar de voordelen die Sumatra je organisatie kan bieden? Meld je dan snel aan voor ons gratis webinar!

Wanneer: Dinsdag 26 maart

Tijd: 10:00 – 11:00 uur

Waar: Op je eigen (thuis) werkplek

Wil je meer weten? Schrijf je dan in voor het webinar onderaan deze pagina.

De spreker

Martin de Sain

Toen Martin in 2001 voor het eerst met Sumatra in aanraking kwam, was hij direct verkocht. Sindsdien is zijn enthousiasme alleen maar verder toegenomen, omdat hij ziet hoe klanten in de praktijk dankzij Sumatra Operational Intelligence beter en completer geïnformeerd zijn dan met bijvoorbeeld Excel en Management Dashboards, en daarom betere beslissingen nemen.

 

Sumatra Operational Intelligence brengt informatievoorziening naar een geheel nieuw niveau. Sumatra blijft niet aan de oppervlakte, maar gaat juist de diepte in. Daardoor heb je altijd toegang tot de verklarende toelichting en zelfs documenten. Sumatra toont de samenhang tussen cijfers. Hierdoor herleid je de oorsprong van een bedrag eenvoudig en beslis je daarom sneller en beter.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures