Webinar: Contractregistratie

webinar elvy contractregistratie

Het sluiten van contracten is van alle dagen. Met de nodige zorg vergelijk je leveranciers en teken je contracten. Dat is achter de rug. Nu snel weer door met andere zaken!

 

Bedrijven besteden veel aandacht aan het selecteren van een leverancier en het aangaan van een contract, maar deze aandacht ontbreekt vaak bij het administreren en beheren van het contract. De gevolgen hiervan laten zich raden.

 

Is er werk aan de winkel?

Heb jij te kampen met?

  • Contracten die ongewenst automatisch worden verlengd
  • Facturen die onverwacht binnenkomen
  • Terugkerende facturen, die keer op keer gefiatteerd moeten worden
  • Onduidelijkheid over de verantwoordelijke voor het contractbeheer
  • Onoverzichtelijke, ontbrekende of “dubbele” contractinformatie

 

Dan is er werk aan de winkel.  Met Elvy Contractregistratie haal je meer uit jouw contracten en heb je grip op lopende contracten. Door je informatie centraal en digitaal op te slaan wordt het leuker en makkelijker om informatie over contracten vast te leggen en terug te zoeken. Bovendien zorgt een uniform proces ervoor dat je meer grip hebt op je contractbeheer en verplichtingen. Meer werkplezier en blije collega’s!

 

Maak kennis met Elvy Contractregistratie

Benieuwd hoe je een optimalisatieslag kunt maken in je contractbeheer en registratie? Meld je dan aan voor het webinar Contractregistratie op dinsdag 14 juni a.s. om 09:30 uur. Je krijgt een demonstratie van de mogelijkheden zodat jij aan het einde van het webinar weet wat Elvy voor jouw contractadministratie kan betekenen.

 

Aanmelden Webinar Contractregistratie

 

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures