Webinar Elvy Declaratieverwerking

webinar elvy declaratieverwerking

Het indienen en verwerken van declaraties is een proces die in de meeste organisaties voorkomt. Toch is dit niet het eerste dat je aanpakt bij de optimalisering van je processen. Het draagt tenslotte niet bij aan je bedrijfsdoelstellingen.

 

Het tijdrovende proces ervaart zowel de declarant als de fiatteur en de financiële afdeling vaak als een administratieve last. Je ontkomt hier niet aan omdat je bedrijfsuitgaven moet verantwoorden in jouw financiële administratie en onkosten moet uitbetalen. Leuker kunnen we het niet maken, maar wel een stuk gemakkelijker. Met Elvy Declaratieverwerking.  Deze software digitaliseert en automatiseert het declaratieproces.

 

Webinar Elvy Declaratieverwerking

Tijdens het webinar Declaratieverwerking nemen we je mee in de drijfveren, valkullen en voordelen van het digitaliseren van het declaratieproces. Vincent Buijs, commercieel manager van Elvy demonstreert je verschillende mogelijkheden en functionaliteiten. Van het eenvoudig indienen van declaraties met de Elvy App tot het verwerken richting je financiële administratie.

 

Wanneer: Dinsdag 22 november 2022

Tijd: 09:30 uur

Waar: Op je eigen werkplek

 

Aanmelden kan via onderstaande link.

Alle aanmeldingen krijgen de opname na afloop toegestuurd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures