Webinar: Ontdek de plussen van Globe+

Maak de stap naar de nieuwste technologie Exact Globe+. Als klant van Exact wil je op het juiste moment over de juiste cijfers beschikken zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw bedrijf. Nu, maar ook voor de toekomst. Exact speelt hier handig op in, want zij introduceren Exact Globe+. Software waar mee jij klaar bent voor de toekomst!

 

In een webinar vertellen we je meer over deze toekomstbestendige software van Exact. We laten je meteen al kennismaken met de vernieuwde interface. Je ontdekt dat de software gebruikersvriendelijker en intuïtiever is, maar bovenal rekening houdt met jouw wensen.

 

Ook op technologisch vlak hebben we voor jou het één en ander in petto. Je blijft eenvoudig toegang houden tot de voor jouw bekende functies, maar er zijn ook technologische vernieuwingen. Hierdoor profiteer je sneller van nieuwe innovaties. Natuurlijk vertellen we je daar meer over in het webinar.

 

En bestaande Globe gebruikers stappen gratis over. De standaard software van deze nieuwe versie stelt Exact kosteloos beschikbaar*. Op termijn komt Exact Globe+  beschikbaar voor alle klanten. Zij kunnen geleidelijk overstappen naar de nieuwe software. We informeren je in het webinar hoe dit ervoor jou uit gaat zien.

* voor klanten met een geldige onderhoudsovereenkomst of bij een ‘subscription’ licentie.

 

Webinar: Ontdek de plussen van Globe+

Wanneer: Donderdag 3 juni

Tijd: 10:00 – 11:00 uur

Waar: Op je eigen (thuis) werkplek

 

Nieuwsgierig naar deze nieuwe software van Exact? Meld je dan aan voor het webinar.

 

De sprekers

Leon Bosgra:
Al meer dan 10 jaar adviseert Leon bedrijven over Exact oplossingen bij Arrix. En sinds oktober 2019 deelt hij zijn kennis en ervaring als sales- en marketingmanager. Toch kan hij het advieswerk nog niet loslaten . Voor jouw bedrijf, In welke fase deze ook zit en voor iedere behoefte heeft hij een passende oplossing. Of het nu gaat om ERP, CRM, HR, WMS of BI.
Danny Bonthuis
Danny is als Senior Commercial product manager verantwoordelijk voor de Exact Globe en Synergy productlijnen, inclusief een aantal aanleunende oplossingen en platform gerelateerde zaken. Met ruim 20 jaar ervaring binnen Exact in verschillende functies van Support en Consultancy tot Product Management houdt hij zich nu bezig met de lancering en vervolg innovatie roadmap van Exact Globe+.

 

 

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Wil je deze alsnog bekijken?

Webinar terugkijken

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Grootschalig IT Event op 16 april: Arrix LABS

Meer informatie en meld je aan!