Webinar: Inkoopfactuurverwerking met Exact Software

webinar inkoopfactuurverwerking

Heb je ook moeite met het efficiënt verwerken van inkoopfacturen? Kost het veel tijd en moeite om facturen te matchen met bestellingen en ontvangsten? Je bent niet de enige. Veel bedrijven worstelen met deze uitdagingen en zoeken naar manieren om hun administratieve processen te optimaliseren.

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan ons aankomende webinar, dat we in samenwerking met Collabite en Scan Sys organiseren op woensdag 26 juni. Tijdens dit webinar ontdek je hoe je deze problemen kunt oplossen met de geavanceerde mogelijkheden van inkoopfactuurverwerking met Exact Software.

We zijn verheugd om onze partner Scan Sys te verwelkomen, die je introduceert in de innovatieve wereld van de applicatie ImageCapture for Invoices. Ontdek hoe deze software een stap verder gaat dan traditionele scan-en-herken technieken en jouw administratie volledig digitaliseert.

Dit webinar is niet alleen bedoeld voor nieuwe gebruikers, maar ook voor bestaande gebruikers van ImageCapture. We richten de schijnwerpers namelijk op de meest recente versie van de software: ImageCapture Versie 10.

 

Wat kun je verwachten?

  • Diepgaande inzichten: Leer hoe je facturen efficiënt verwerkt, zowel op kop- als regelniveau. Dit geldt voor zowel kosten- als handelsfacturen, inclusief 3-way matching met bestellingen en ontvangsten.
  • Fiatteren van facturen: Krijg uitgebreide informatie over hoe je het goedkeuringsproces van facturen kunt stroomlijnen.
  • Ondersteuning voor jouw Exact Globe administratie: Ontdek hoe Scan Sys je ondersteunt met jouw specifieke administratieve behoeften.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om te zien hoe Scan Sys jouw factuurverwerking transformeert en je veel tijd en moeite te bespaart.

Meld je vandaag nog aan en zorg ervoor dat je klaar bent om jouw factuurverwerking te optimaliseren!

 

Webinar Details

Datum: Woensdag 26 juni

Tijdstip: van 10:00 tot 11 uur

Locatie: Op je eigen thuiswerkplek

Presentatie en vragen door: 

  • Richard Schulte – Sales Consultant van Collabite
  • Vincon Estourgie – Team Lead Sales & Marketing van Scan Sys
  • Lennart Schultz – Adviseur ERP Oplossingen en applicaties van Arrix ICT

 

Aanmelden

Omdat het gaat om een gezamenlijk webinar van Collabite, Scan Sys en Arrix ICT, vind de aanmelding plaats op de Scan Sys website. Je krijgt ook de bevestiging en de aanmeldingslink van Scan Sys.

Aanmelden webinar

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures