Webinar: Inkoopmanagement voor interne kostenbeheersing

webinar inkoopmanagement

Benieuwd naar de voordelen van inkoopmanagement met ImageCapture, Exact Globe en Shpr (lees Shopper)? Dit is je kans!  Woon op 6 oktober het webinar bij, waar al deze onderdelen aan de orde komen.

 

Shpr is een kwalitatief en betaalbaar inkoopmanagementsysteem voor het beheren van interne kosten. ImageCapture integreert naadloos met dit inkoopmanagementsysteem en maakt voor de verwerking en matching van inkoopfacturen gebruik van alle aanwezige data in Shpr en Exact Globe. Hierdoor ontstaat efficiency in het inkoopproces en inzicht in de kosten en bestedingen.

 

Tijdens het webinar krijg je een beeld van het hele proces van aanvraag, bestelling en ontvangst tot aan de matching van de inkoopfactuur met de bestelling in Shpr (of Exact Globe). Het webinar is interessant voor gebruikers van Exact Globe Software.

Een aantal voordelen die je tijdens het webinar ontdekt:

  • Volledig inzicht in te verwachten kosten
  • Direct inzage in budgetten, contracten en prijsafspraken per leverancier
  • Het volledige proces digitaal, van aanvang tot betaling
  • Integraal verwerkingsproces van kosten- en inkoopfacturen in ImageCapture
  • Directe matching van inkoopfactuur op bestellingen en ontvangsten in Shpr of Exact Globe

 

Nog meer weten, zodat je je eigen bedrijfsvoering overziet, bewaakt en daar waar mogelijk optimaliseert?

 

Wanneer: Dinsdag 6 oktober

Tijd: 10:00 – 11:00 uur

Waar: Op je eigen (thuis) werkplek

 

Over de spreker

webinar inkoopmanagementMaarten Terlingen is een gedreven ondernemer met een Rotterdamse stijl, oftewel een ondernemer die van aanpakken weet! Zijn bedrijf, Scan Sys, heeft hij bijna 30 jaar geleden opgericht en inmiddels is het uitgegroeid tot een onderneming met 45 medewerkers en meer dan 3700 klanten in binnen- en buitenland. Bij Scan Sys is Maarten directeur-eigenaar en onder meer verantwoordelijk voor new business development en salesmanagement. Door de ruime ervaring in de markt en de uitgebreide technische kennis van financieel administratieve processen heeft Scan Sys onder leiding van Maarten sinds enkele jaren een marktleidende positie op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking.

 

Scan Sys, ontwikkelt slimme software oplossingen voor de geautomatiseerde verwerking van diverse documentstromen zoals de inkoopfacturen. Onze software, ImageCapture, integreert hierbij met de in gebruik zijn administratieve systemen zoals het inkoopmanagementsysteem Shopper en de ERP-applicatie Exact Globe. Hierdoor wordt het inkoop- en factuurverwerkingsproces volledig geautomatiseerd van bestelling tot betaling. Krijg meer grip op je kosten en uitgaven en bespaar kostbare tijd op het verwerkingsproces van je facturen met ImageCapture software!

 

 

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Wil je deze alsnog bekijken?

Webinar terugkijken

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures