Webinar flexibel en veilig werken met de Arrix Moderne Werkplek

webinar moderne werkplek

Vanwege het coronavirus hebben bedrijven in sneltreinvaart Het Nieuwe Werken omarmt. Werk jij al flexibel en digitaal?

 

Arrix Moderne werkplek

De Arrix Moderne Werkplek legt de nadruk op innovatieve manieren van samenwerken en het altijd en vanuit overal werken. Met deze oplossing zet je jouw medewerkers in hun kracht en werken ze op een fijne en veilige manier samen. Ze zijn flexibel bij de keuze van hun apparaten, het tijdstip en de locatie.

 

Op het gebied van digitale veiligheid brengt dit uitdagingen met zich mee. Je wilt een veilige oplossing bieden aan je medewerkers, waarbij je grip houdt op de kosten. Ook wanneer de technologie snel verandert.

 

De (op Microsoft 365 standaarden gebaseerde) Arrix Moderne Werkplek voorziet optimaal in flexibiliteit, met daarbij maximale aandacht voor veiligheid, continuïteit en ondersteuning. Je krijgt doorlopend ondersteuning, je beschikt snel over technologische vernieuwingen en mist nooit een update. De tarieven zijn helder en transparant, zodat je precies weet wat het je gaat kosten.

 

Juiste combinatie van applicaties en informatie

Tijdens het webinar, “flexibel en veilig werken met de Arrix Moderne Werkplek”,  ontdek je het Microsoft 365 platform en de functionaliteiten die de Moderne Werkplek hierbinnen aanbiedt. Een juiste combinatie van applicaties en informatie geïntegreerd in een intelligente omgeving.  Hiermee voorzie je jouw medewerkers nog makkelijker van de juiste tools om hun dagelijkse werkzaamheden uit te voeren. Deze persoonlijke en prettige werkomgeving vergroot bovendien de productiviteit van je medewerkers.

 

De onderwerpen die tijdens het webinar aan bod komen, zijn:

  • Wat is de Arrix Moderne Werkplek?
  • De technische basis van Microsoft 365
  • Wat is het verschil met meer klassieke omgevingen?
  • De toegevoegde waarde van Arrix
  • Wat kan ik functioneel uit Office 365 halen?

 

Creëer een sterke basis voor je bedrijf en wees klaar voor de toekomst. Meld je snel aan voor het webinar.

 

Wanneer: Donderdag 19 november

Tijd: 10:00 – 11:00 uur

Waar: Op je eigen (thuis) werkplek

 

Over de spreker

webinar moderne werkplekSteven Mak vertelt je alles over de Moderne Werkplek. Steven is Business Consultant Office 365 bij Arrix en pakt met digitale oplossingen (veelal uit de Microsoft 365 gereedschapskist) de uitdagingen van allerhande organisaties aan. Steven is voorzitter van het R&D team “Arrix Moderne Werkplek”.

 

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Wil je deze alsnog bekijken?

Webinar terugkijken

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures