Webinar: Stuur je bedrijf op basis van KPI’s

webinar sumatra

Business Intelligence en KPI’s geven je beide een goed beeld van het reilen en zeilen van jouw organisatie. Vaak is de informatiebehoefte veel groter dan de Management Dashboards tonen. Je wilt ook inzicht in onderliggende cijfers of documenten die ten grondslag liggen aan de Management Dashboards.

 

Met Sumatra beantwoord je operationele vraagstukken. Gegevens worden compleet, realtime en interactief beschikbaar gesteld. Hierdoor weet je wat aandacht nodig heeft en vooral waarom! Geen vraag blijft onbeantwoord en je analyseert sneller. Alles wordt overzichtelijk in één scherm gepresenteerd. Daarbij kun je dieper op de cijfers inzoomen.

 

In een webinar op dinsdag 28 september a.s. ontdek je in 30 minuten de mogelijkheden die Operational Intelligence biedt aan organisaties die werken met Exact Globe en/of Globe Synergy. De software geeft gebruikers een actueel inzicht in relevante cijfers en dagelijkse processen, waarmee je het beslissingsproces ondersteunt, versnelt en vereenvoudigt. De software is in te zetten in alle lagen van de organisatie. Daar waar medewerkers behoefte hebben aan een up-to-date en compleet inzicht, op hoofd- en detailniveau.

 

De volgende onderwerpen behandelen we tijdens dit webinar:

  • Meer structuur en inzicht in Exact Synergy
  • Grip op projecten en budgetruimte
  • Meer omzet en marge dankzij de juiste inzichten

 

Ben je wel nieuwsgierig, maar lukt het niet om het webinar bij te wonen? Neem contact op en maak een vrijblijvende (remote) afspraak. Wij vertellen je dan meer over de mogelijkheden.

 

Webinar: Stuur je bedrijf op basis van KPI’s

Wanneer: Dinsdag 28 september

Tijd: 10:00 – 11:00 uur

Waar: Op je eigen (thuis) werkplek

 

Meer weten? Meld je onderaan deze pagina aan voor het webinar.

De spreker

Martin de Sain

Toen Martin in 2001 voor het eerst met Sumatra in aanraking kwam, was hij direct verkocht. Sindsdien is zijn enthousiasme alleen maar verder toegenomen, omdat hij ziet hoe klanten in de praktijk dankzij Sumatra Operational Intelligence beter en completer geïnformeerd zijn dan met bijvoorbeeld Excel en Management Dashboards, en daarom betere beslissingen nemen.

 

Sumatra Operational Intelligence brengt informatievoorziening naar een geheel nieuw niveau. Sumatra blijft niet aan de oppervlakte, maar gaat juist de diepte in. Daardoor heb je altijd toegang tot de verklarende toelichting en zelfs documenten. Sumatra toont de samenhang tussen cijfers. Hierdoor herleid je de oorsprong van een bedrag eenvoudig en beslis je daarom sneller en beter.

 

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Wil je deze alsnog bekijken?

Webinar terugkijken

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures