Webinar werken met Teams

webinar Teams

Met Microsoft Teams deel je slim data met je collega’s en organiseer je met elkaar een videovergadering. Snel even chatten of videobellen met je collega’s zorgt voor blijvende betrokkenheid, ook al werkt iedereen op afstand.

 

Hoe zet ik mijn ICT omgeving in om zo weinig mogelijk hinder te ervaren van de huidige situatie rondom het coronavirus? Voor veel bedrijven is het een bijzondere tijd met lege kantoren. Voor de één is thuiswerken al heel gewoon, maar voor de ander is het helemaal nieuw.

We merken dat er nog vragen spelen over de inrichting van de thuiswerkplek, maar ook de veiligheid en betrouwbaarheid hiervan. Daarom organiseert Arrix drie gratis webinars over efficiënt en veilig thuiswerken.

 

Meld je aan!

Vanaf maandag 20 april 2020 volg je gratis een drietal korte en krachtige webinars. De webinars duren ongeveer 30 tot 45 minuten en worden gegeven door ICT-experts van Arrix. Na afloop van ieder webinar beantwoorden we alle vragen live. Reserveer tijd in je agenda en schrijf je nu al in voor de webinars!

 

Zien we jou online?

 

 

Dit webinar heeft inmiddels plaatsgevonden. Wil je deze alsnog bekijken?

© 2019 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Bekijk onze vacatures!