Het recept waarmee je je uitdagingen omzet in kansen

Webinar voor de voedingsindustrie

In de voedingsindustrie stellen consumenten en retailers steeds hogere eisen en de regelgeving voor de hele keten wordt steeds strenger. Er zijn steeds hoge verwachtingen voor voedselproducerende bedrijven en ze krijgen te maken met diverse uitdagingen. De consument verwacht duurzame, kwalitatief hoogwaardige, houdbare en gevarieerde producten. Je hebt te maken met veranderende regelgeving, toenemende eisen en certificeringen. Maar ook wil je kunnen nagaan waar elk ingrediënt vandaan komt en hoe het is verwerkt tot eindproduct.

 

Zet je uitdagingen om in kansen

Uitdagingen waar je een antwoord op zoekt en die je wilt ombuigen naar kansen voor jouw bedrijf.

Met onze krachtige Exact oplossing, een ERP programma dat perfect aansluit op de voedingsindustrie kun je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Je pakt hiermee ook de uitdagingen aan waar je mee te maken hebt, zoals traceerbaarheid, houdbaarheid en het voldoen aan compliance eisen.

In ons webinar op 14 november a.s. vertellen we je hoe je door het gebruik van Exact software deze uitdagingen effectief aanpakt. De software biedt geavanceerde functies voor traceerbaarheid, voorraadbeheer en compliance-monitoring, waardoor voedingsbedrijven beter deze kritieke aspecten van hun bedrijfsvoering beheren.

 

Waarom is dit webinar interessant voor je?

  • Jouw bedrijf behoort tot de voedingsindustrie
  • Jij hebt ook te maken met uitdagingen zoals traceerbaarheid, houdbaarheid en het voldoen aan compliance eisen. Je bent op zoek naar oplossingen die deze uitdagingen kunnen ombuigen naar kansen.
  • Jouw bedrijf is uniek. Eén applicatie gaat nooit al jouw processen dekken. Daarom hanteert Arrix de 80 -20 regel, wat leidt tot een naadloze integratie en optimalisatie van je bedrijfsvoering. In het webinar vertellen we je hier meer over.
  • Je krijgt meer informatie over de Arrix connector waarmee je jouw applicaties moeiteloos verbindt met Exact Software. Dit betekent minder handmatige handelingen en minder kans op fouten.

 

Webinar Details:

Datum: Dinsdag 14 november

Tijdstip: van 10:00 tot 11:00 uur

Locatie: op je eigen (werk)plek

 

Meld je aan voor dit webinar en verken de mogelijkheden van Exact software en hoe dit jouw voedingsbedrijf transformeert. Bevestig je deelname door je aan te melden via onderstaand formulier

We zien je graag op dinsdag 14 november a.s. om samen de mogelijkheden van Exact software te verkennen en te ontdekken hoe dit jouw voedingsbedrijf kan transformeren. Bevestig je deelname aan het webinar door je aan te melden via onderstaand formulier.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures