Arrix nieuws

De moderne werkplek heeft onze dienstverlening geoptimaliseerd

Immens interim | finance | recruitment was op zoek naar een antwoord op de snel toenemende invloed van technologie en wilde een volgende digitaliseringsslag maken voor een efficiënte en optimale dienstverlening.

 

Hierbij is rekening gehouden met flexibiliteit in de werklocatie, effectief samenwerken met collega’s, relaties en partners en een reductie van de beheerskosten. Een logische keuze om alle eisen en wensen in te willigen was de Arrix Moderne werkplek.

 

De Arrix moderne werkplek is gebouwd rondom Microsoft 365, een server is niet meer nodig, want de oplossing draait volledig in de Cloud. Hierdoor heeft Immens o.a. de beschikking tot een startportaal in eigen look-and-feel, proactief beheer van werkplek en devices, eindgebruikersondersteuning, alle Microsoft 365 licenties en geavanceerde bescherming.

 

Deze migratie maakt het voor Immens mogelijk om zoveel mogelijk tijd te investeren in dat waar zij goed in zijn: Het bemiddelen van professionals naar interim opdrachten of vaste financiële functies. In hun aanpak hanteert Immens moderne en geautomatiseerde searchtechnieken, maar Immens is bovenal sterk in de persoonlijke aanpak.

 

Op de foto v.l.n.r. Richard de Vries, Managing consultant Immens, Anneli Schenkel Recruiter Immens, Jan Meinsma Netwerk consultant Arrix ICT en Hans Peter Hoorn, Managing consultant Immens.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures