Arrix nieuws

Nieuw warehouse en nieuwe ICT omgeving met uitwijk

Door de toenemende vraag naar hoogwaardige opslag heeft Boonstra Transport een nieuw warehouse in gebruik genomen. Alle hallen zijn CO2 neutraal uitgevoerd, wat volledig past in het beleid van verdere verduurzaming van het bedrijf. In dat kader beschikt Boonstra ook over een elektrische vrachtauto, in de transportwereld een primeur. Het tanken van CO2 neutrale dieselbrandstof past ook volledig in de duurzaamheidsgedachte van Boonstra.

 

HP SimpliVity

ICT is cruciaal in de bedrijfsvoering van Boonstra Transport en levert een belangrijke bijdrage aan de efficiency van het bedrijfsproces.  Het risico op uitval van het ICT systeem moet zo klein mogelijk zijn en vanwege dit feit is een uitwijkvoorziening cruciaal. Het bestaande systeem van Boonstra was daar al op gebaseerd, ook het nieuwe systeem moest hier weer aan voldoen. Omdat de servers ook vervangen moesten worden is er gekozen voor een HP SimpliVity Storage systeem een oplossing waarin alles ondergebracht is in één systeem. HP Symplivity is een hyper converged platform waarmee je de best-in-class data services combineert met de meest verkochte servers en de meest uitgebreide garanties.  Daarnaast zorgt een 2e unit voor synchrone uitwijk naar een 2e datacenter op het eigen terrein van Boonstra.

 

De keuze voor SympliVity:

Boonstra had de volgende redenen om te kiezen voor HP SimpliVity:

  • Uitwijk: Een dubbele unit zorgt voor volledig synchrone uitwijk, de garantie voor een ICT omgeving met een hoge beschikbaarheid
  • Snelheidsverbetering: Een SimpliVity biedt een all-flash oplossing die voorspelbare en bijna lineaire prestaties levert bij hoge snelheden terwijl vertraging wordt verminderd. Door hardware ondersteunende inline deduplicatie, compressie en optimalisatie helpen I/O  en netwerkverkeer te verminderen.
  • Opslagcapaciteit: Deduplicatie en compressie zorgen ook voor een aanzienlijke vermindering van de opslagcapaciteit.
  • Uitbreidbaarheid: Een SimpliVity configuratie kan eenvoudig worden uitgebreid naarmate de behoefte veranderd.
  • Gegevensbescherming: SimpliVity beschikt over ingebouwde back-up en disaster recovery voor gegevensbescherming.

 

De volgende stap bij Boonstra is het softwarematig vernieuwen van de ICT omgeving o.a. in het kader van levenscyclus van Microsoft producten. Zodra ook dat deel is afgerond is Boonstra weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst!

 

Op de foto v.l.n.r. Erwin Lap – Netwerk Consultant bij Arrix, Ron Langeveld – Hoofd Administratie bij Boonstra Transport, Aukje Tymersma – Adviseur ICT & Security bij Arrix en Hendrik Wassenaar – Netwerk Consultant bij Arrix.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures