Arrix nieuws

Door het samenwerken van software maakt Tromp BV efficiencyslag

Tromp BV, leverancier van toevoegingen binnen de veevoersector, is live gegaan met hun nieuwe logistieke- en productiesoftware van Exact. Deze implementatie was een behoorlijke uitdaging omdat ze ook koppelingen moesten maken met het MES-systeem EKB-EMI van EKB en Bestmix van Adifo.

 

Samenwerken van software

Met behulp van de Arrix Connector  zijn alle koppelingen tussen de drie softwarepakketten gerealiseerd. Hierdoor worden de recepten tussen Bestmix en Exact uitgewisseld en worden de productieorders en logistieke gegevens vanuit Exact naar EKB-EMI geëxporteerd. En vanuit EKB-EMI worden de geproduceerde aantallen eindproducten en het verbruik aan grondstoffen geïmporteerd in Exact. Voor Tromp levert dit veel meer gemak op, voeren ze minder handmatige handelingen uit, wat hun veel meer efficiency oplevert.

 

René Bethlehem van Arrix heeft de implementatie van de Exact software uitgevoerd en het projectmanagement lag in handen van Fimme Jan van der Wal. Teun Bontes van Scoperesult deed het projectmanagement namens Tromp BV.

 

Zowel Tromp BV als Arrix zijn trots op het resultaat. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan dit succes! Uiteraard werd dit gevierd met een heerlijk stukje taart.

 

Op de foto v.l.n.r.:

Age Visser, Raiza Casseres, Teun Bontes, Wiebe Tromp (met taart), Niels Wildschut, Wieke Wiegersma, Pauline Burgt-Lorist, Fimme-Jan van der Wal

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures