Verbind je applicaties met de Arrix Connector

arrix connector

Bij Arrix houden we van verbinden. Van mensen met behulp van onze ideeën. Of we proberen mensen efficiënter te laten werken door systemen efficiënter te laten werken. Neem nou de Arrix Connector. Deze verbindingstool gaat uit van Exact, een applicatie die in heel veel bedrijven en organisaties wordt gebruikt. Met de Arrix Connector integreren we applicaties met elkaar.

 

Dus: de Arrix Connector integreert je applicaties met elkaar. Dit kunnen on-premise applicaties zijn (dus op je eigen server) of applicaties in de cloud. Het bekende programma Exact is daarbij het uitgangspunt. Deze business software wordt door veel bedrijven en organisaties gebruikt.

 

Dezelfde vragen met dezelfde oplossing

Bij Arrix werden we veel geconfronteerd met dezelfde vragen. Van: ‘ik wil gegevens uit dit pakket daarheen sturen’ en ‘ik wil deze cijfers daar en daar integreren’. Kennelijk liepen gebruikers bij meerdere bedrijven tegen dezelfde vragen aan. Tijd om ze op te lossen. En dat deden we. Totdat we ons realiseerden dat het niet zo slim was om dezelfde oplossing eigenlijk telkens opnieuw te maken. Er was een universele oplossing nodig die we hebben vormgegeven in de Arrix Connector.

 

Arrix Connector: Even technisch

Om een klein stukje de techniek in te gaan: de connector is toegespitst om on-premises Exact te verbinden met andere applicaties. Maar door de verschillende manieren van importeren en exporteren, is het mogelijk om ook andere applicaties met elkaar te verbinden. Dat levert een aantal voordelen op:

  • Out of the box: Omdat de Arrix Connector op verschillende manier is in te richten, is het niet nodig om speciaal iets voor het integreren van jouw applicaties te ontwikkelen.
  • Integratie met de cloud: Met de Arrix Connector kun je je applicaties gebruiken in zogenoemde Azure Logic Apps (bedrijfswerkstromen). En je kunt je on-premise applicaties met andere SaaS-applicaties verbinden.
  • Verschillende bestandsformaten: Verschillende systemen werken met verschillende bestandsformaten en structuren. Maar met de Arrix Connector kun je zelf templates definiëren, en zo elk soort format maken.
  • Automatiseren: De Arrix Connector maakt het mogelijk om laagdrempelige zaken te automatiseren zonder dat je daarvoor lange maatwerktrajecten door hoeft te gaan.

 

Tot zover de techniek

Het is niet erg als je de techniek erachter niet helemaal kan volgen. Gelukkig kunnen wij dat wel en zo kunnen wij helpen om bedrijfsvoering efficiënter en dus sneller en met een veel kleinere kans op fouten te laten draaien. Producten, facturen, boekingen: het wordt met één druk op de knop met elkaar verbonden en haalt handmatig werk weg. Dat scheelt.

Benieuwd naar de Arrix Connector en hoe deze jouw applicaties verbindt? Wij vertellen je er meer over in ons webinar “het recept waarmee je je uitdagingen omzet in kansen”, speciaal voor de voedingsindustrie. Het webinar is op dinsdag 14 november a.s.  en je kunt gewoon deelnemen vanaf je eigen werkplek, vanaf 10.00 uur.

Aanmelden webinar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures