Het Power Platform: zet ideeën om in krachtige oplossingen

Met het Microsoft Power Platform zet je zonder IT-kennis rapportages, apps en geautomatiseerde processen op. Benut jij de mogelijkheden hiervan al?

Het Power Platform werd aangekondigd in 2018 en biedt een oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een balans tussen standaardapplicaties en maatwerkapplicaties. Het Power Platform bestaat uit de volgende vier onderdelen:

  • Power BI
  • Power Automate
  • Power Apps
  • Power Virtual Agents

 

Power BI

Power BI is een onderdeel van het Microsoft Power Platform waarmee organisaties gegevens uit verschillende bronnen integreren in interactieve en aantrekkelijke dashboards. Hierdoor verkrijg je nuttige inzichten in de bedrijfsvoering, financiële cijfers en statistieken. Power BI is een van de meest bekende oplossingen van het Power Platform en biedt een complete rapportage- en BI-behoefte.

 

Power Automate

Power Automate is een platform waarmee je zonder code veelgebruikte apps en services met elkaar verbindt. Hierdoor automatiseer je werkstromen, zoals het ontvangen van e-mails of het automatisch plaatsen van tweets. Het automatiseren van taken wordt gemakkelijker en je werkt efficiënter.

 

Power Apps

Power Apps is een tool waarmee je zonder programmeerkennis apps bouwt. Deze apps gebruik je voor het verbinden van gegevens, zoals bijvoorbeeld gegevens uit SharePoint, Excel of een database. Omdat je integreert met Power Automate, verwerk je deze gegevens automatisch. Met Power Apps bouw je apps die je op internet, iOS- en Android-apparaten uitvoert. Hierdoor maak je snel en eenvoudig apps voor jouw specifieke behoeftes.

 

Power Virtual agents

Power Virtual Agents is een tool waarmee je zonder programmeerkennis een virtuele assistent bouwt. Deze virtuele assistent kan je automatisch antwoord geven op veelgestelde vragen of  gebruikers helpen bij het uitvoeren van taken. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van gepersonaliseerde conversaties of het automatiseren van processen. Met Power Virtual Agents bouw je gemakkelijker een virtuele assistent die je inzet op verschillende kanalen, zoals website, chatbot of telefoon.

 

Meer weten?

Vind je dit interessant? Met powerapps ontwikkelen we generieke diensten, die voor jou beschikbaar zijn met hetzelfde kenmerk – een standaard dienstverlening tegen een standaardprijs. Maar ook als je andere functionaliteit wenst, zijn er diverse mogelijkheden. Mogelijkheden die snel inzetbaar en betaalbaar zijn. Wij praten je graag bij. Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures