ERP van Exact - de smaak van succes

Het recept waarmee je jouw uitdagingen omzet in kansen

Webinar voor de voedingsindustrie

Met onze krachtige Exact oplossing, een ERP programma dat perfect aansluit op de voedingsindustrie kun je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen. Je pakt hiermee ook de uitdagingen aan waar je mee te maken hebt, zoals traceerbaarheid, houdbaarheid en het voldoen aan compliance eisen.

In ons webinar op 14 november a.s. vertellen we je hoe je door het gebruik van Exact software deze uitdagingen effectief aanpakt. De software biedt geavanceerde functies voor traceerbaarheid, voorraadbeheer en compliance-monitoring, waardoor voedingsbedrijven beter deze kritieke aspecten van hun bedrijfsvoering beheren.

Aanmelden voor webinar

Een cruciale rol in de toewijding aan de verbetering van diervoeding

In de video het verhaal van Tromp BV,  producent en leverancier van mineralenmengsels, premixen en likstenen aan veevoederfabrikanten en fouragehandelaren.

Lennart geeft je inzicht

Met ERP-technologie ga je de uitdagingen in jouw industrie aan. Je tilt jouw processen naar een hoger niveau. Lennart vertelt je er graag meer over.

 

Neem contact op met Lennart

Stroomlijn je communicatie

Voor het nemen van beslissingen op basis van nauwkeurige en real-time informatie is een gestroomlijnde communicatie tussen ERP en productie een vereiste.Stroomlijn jouw processen

Verbind al je applicaties

Exact Globe is een standaard product en wordt op maat geconfigureerd. Wanneer je toch tegen grenzen aanloopt kun je de Exact software eenvoudig koppelen met de Arrix Connector.Ontdek de Arrix Connector

Neem een solide beslissing

Met een toepasbaarheidsonderzoek heb je jouw processen gedetailleerd in beeld en weet je waar de mogelijkheden en mogelijke knelpunten liggen.Maak je implementatie succesvol

Exact kent geen geheimen

Onze Exact Consultants hebben jarenlange ervaring met de implementatie van Exact Software en maken waar wat ze beloven. Daarnaast hebben we een focus op de voedingsindustrie.Award winning Exact reseller

De beste oplossing voor jouw bedrijf

Bij alle trajecten betrekken we onze specialisten, die de huidige en gewenste situatie in kaart brengen. Door een gedegen en integer onderzoek wordt inzichtelijk wat hiervoor nodig is. Ook hierna is de specialist betrokken in het traject, waardoor advies en uitvoering dicht bij elkaar liggen.

Slimme ICT haalt het beste uit je organisatie

ICT moet soepel en slim zijn zodat mensen eenvoudiger, efficiënter en plezieriger kunnen werken. De software moet perfect aansluiten bij jouw organisatie en de inrichting wil je afstemmen op de behoeften van de eindgebruikers en de wensen van het management.

Als je kiest voor Arrix kies je voor slimme ICT waarmee je het beste uit je organisatie haalt.

x

State of the art systeem voor Tromp BV

Wiebe Tromp, eigenaar Tromp BV
``Toewijding en technologie gaan hand in hand om de voederindustrie te verbeteren``.
Lees het verhaal van Tromp BV

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures