Arrix, award winning Exact reseller

implementatiepartner van exact

Al sinds de oprichting, ruim twee decennia geleden, is Arrix een implementatiepartner van Exact Software. En niet zonder succes. Het werk is in de loop der jaren vele malen bekroond met een ‘award’. Het bedrijf uit Drachten weet met een degelijke Exact implementatie voor veel bedrijven in het noorden van het land enorme besparingen te realiseren. Een gesprek met René Bethlehem, senior consultant bij Arrix.

 

Arrix is altijd wel een Exact bolwerk geweest, begint René. “De oprichters werken sinds de jaren negentig al met software van Exact. Inmiddels mogen we ons gelukkig prijzen met ruim 75 medewerkers verdeeld over twee vestigingen, de hoofdvestiging in Drachten en een nevenvestiging van onze dochter IT Worxx in Emmen. Hier bevindt zich ook ons eigen datacenter en bouwen we eigen softwareapplicaties die nauw samenwerken met de software van  Exact . We richten ons met name op klanten in de noordelijke provincies, maar maken geregeld een uitstapje naar het zuiden. Vooral voor het bedienen van specifieke doelgroepen.”

 

Waar maken wat we beloven

Exact software leent zich uitstekend voor productie- en groothandelsbedrijven, maar Arrix heeft daarnaast een focus op specifieke niches, zoals foodproductiebedrijven en sociale werk voorzieningen. “De laatste tien jaar hebben we ontzettend veel sociale werkvoorzieningen verlost van hun zwaardere ERP-systemen en overgezet naar Exact. Daarmee hebben we enorme besparingen gerealiseerd”, zegt René met gepaste trots. De kracht van Arrix volgens hem? “Het feit dat we steevast een oriëntatiegesprek aangaan met zowel een accountmanager als een consultant. De achterliggende gedachte? We willen waarmaken wat we beloven. Diezelfde consultant blijft het hele traject betrokken.” Arrix gaat in zo’n traject niet over één nacht ijs. Lees hier meer over de werkwijze van Arrix, gaande van een toepasbaarheidsonderzoek en projectplan tot de gefaseerde implementatiefase.

 

Exact Globe is een standaard product en wordt op maat geconfigureerd. “Dat betekent dus dat we soms voor bepaalde klanten tegen grenzen aanlopen”, erkent René. Is dat een probleem? In zijn geheel niet. “We kunnen de huidige Exact software heel makkelijk koppelen met additionele software of applicaties, hetzij via een api, hetzij via xml. En lukt dat niet, ontwikkelen we zelf de koppeling via onze Arrix Connector, een eigen software applicatie van Arrix. En zo komen we altijd tot een gestroomlijnde ‘best for project’ oplossing.”

 

Benieuwd naar hoe Arrix ook jouw processen in Exact kan ‘vangen’ en wat dat oplevert? Wij vertellen je er meer over in ons webinar “het recept waarmee je je uitdagingen omzet in kansen”, speciaal voor de voedingsindustrie. Het webinar is op dinsdag 14 november a.s.  en je kunt gewoon deelnemen vanaf je eigen werkplek, vanaf 10.00 uur.

Aanmelden webinar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures