Exact Online Premium

Boost je business met Exact Online Premium

Kennissessie

Bedrijven die verder willen groeien, met toenemende transactievolumes en complexere processen komen voor veel uitdagingen te staan. Er wordt steeds meer besteld via online kanalen, je wilt de verwachtingen van je klanten waarmaken en liefst nog overtreffen. Snelheid, nauwkeurigheid en kostenefficiëntie zijn niet langer optioneel, maar essentieel voor succes.

Exact Online Premium biedt de schaalbaarheid, veiligheid en inzichten die nodig zijn om deze uitdagingen aan te gaan. Met geavanceerde functies voor boekhouding, magazijnbeheer, verkoop en meer, kun je jouw bedrijf  laten groeien en tegelijkertijd de continuïteit waarborgen. Met behulp van krachtige tools zoals Power BI dashboards, kun je diepgaande inzichten krijgen in uw bedrijfsprestaties en trends, waardoor je beter kunt anticiperen en beslissingen neemt.

Tijdens deze kennissessie laten we je zien hoe Exact Online Premium je de tools biedt om aan de stijgende klanteisen te voldoen en te groeien in een snel veranderende markt. We demonstreren de meest uitgebreide functies, evenals de mogelijkheden om je systeem aan te passen met extensies, zodat het perfect aansluit bij je specifieke behoeften. Daarbij gaan we in op de handelseditie van Exact Online Premium.

Klaar om de volgende stap te zetten in het laten groeien en beheren van  je bedrijf? Meld je dan aan voor onze kennissessie en ontdek hoe je met Exact Online Premium jouw doelen bereikt

Aanmelden voor kennissessie

Lennart geeft je inzicht

Blijf in controle over jouw groeiende onderneming met Exact Online Premium. Lennart vertelt je er graag meer over.Neem contact op met Lennart

Software die met je onderneming meegroeit

Met Exact Online Premium behoud je controle over de groei van je onderneming. Dezer versie biedt uitgebreide functionaliteiten die specifiek zijn ontwikkeld voor organisaties met een hoog volume aan transacties en complexe processen. Bovendien stellen geïntegreerde Power BI Dashboards je in staat om inzicht te krijgen in zaken als omzet per item of de belangrijkste klanten.

x

Je bedrijf groeit mee met je ambities

Elke stap vooruit wordt ondersteund door een krachtig systeem dat niet alleen meebeweegt, maar je zelfs voortstuwt. Dat is precies wat Exact Online Premium te bieden heeft: een bron vol mogelijkheden om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Benut deze software en profiteer ook van deze voordelen

In deze wereld van constante verandering en groeiende uitdagingen is het hebben van volledige grip op je cijfers essentieel. Met Exact Online Premium sta je aan het roer van jouw bedrijf. Dankzij dynamische dashboards heb je real-time inzicht in de prestaties van je bedrijf, van omzet tot winstgevendheid, en kun je strategische beslissingen nemen met vertrouwen en precisie.

Maar het gaat verder dan alleen inzicht. Met optimale voorraadbeheerfunctionaliteiten hoef je je nooit meer zorgen te maken over te veel of te weinig voorraad. Je kunt nauwkeurig voorspellen en plannen, waardoor je altijd de juiste producten op het juiste moment bij de hand hebt, en klanten nooit teleurgesteld hoeven te worden.

En wat dacht je van flexibiliteit? In een wereld die constant verandert, is het vermogen om snel aan te passen essentieel. Met Exact Online Premium heb je de tools en functionaliteiten die je nodig hebt om te gedijen in een omgeving vol verandering. Je kunt processen optimaliseren, workflows automatiseren en je bedrijf afstemmen op jouw unieke behoeften, met de flexibiliteit om te groeien en te evolueren naarmate je bedrijf zich ontwikkelt.

Die flexibiliteit uit zich ook in de focus op uitzonderingen. Met Exact Online Premium hoef je niet langer elke taak handmatig te doorlopen. Het systeem identificeert automatisch uitzonderingen en geeft je de tools om ze snel en effectief aan te pakken, waardoor je tijd en moeite bespaart en je focust op wat echt belangrijk is: de groei en het succes van je bedrijf.

Meer flexibilteit en rijkere functionaliteit

Met het groeien van je organisatie worden de bedrijfsprocessen complexer en de hoeveelheid data neemt snel toe. Dat vraagt om een andere aanpak van je IT-processen. Je wilt immers efficiënt werken, fouten voorkomen en productiever zijn.Exact Online Premium is de oplossing

Exact Online Premium voor Globe Klanten

Er zijn veel bedrijven die maar een paar van de functionaliteiten van Globe nodig hebben die van oorsprong niet in Exact Online zaten. Voor hen is er nu de Exact Online Premium variant.Dit betekent het voor Globe Klanten

Maak je data nog betrouwbaarder

Exact Online Premium tilt jouw organisatie naar een hoger niveau door het gebruik van slimme tools. Met de geïntegreerde Power BI tool krijg je meer inzicht in deze nog betrouwbaardere gegevens.Werk nog efficienter

Op maar de volgende groeifase

Om succes te bereiken, is heel wat nodig. Enerzijds vraagt het om talent, inzet en doorzettingsvermogen. Anderzijds zijn de juiste tools essentieel voor een krachtige motor. Dat is het fundament waarop je jouw handelsbedrijf verder laat groeienDit heeft premium je te bieden

Slimme ICT haalt het beste uit je organisatie

ICT moet soepel en slim zijn zodat mensen eenvoudiger, efficiënter en plezieriger kunnen werken. De software moet perfect aansluiten bij jouw organisatie en de inrichting wil je afstemmen op de behoeften van de eindgebruikers en de wensen van het management.

Als je kiest voor Arrix kies je voor slimme ICT waarmee je het beste uit je organisatie haalt.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures