Op naar de volgende groeifase met Exact Online Handel Premium

online handel premium

Om succes te bereiken, is heel wat nodig. Enerzijds vraagt het om talent, inzet en doorzettingsvermogen. Anderzijds zijn de juiste tools essentieel voor een krachtige motor. Dat is het fundament waarop je jouw handelsbedrijf verder laat groeien. Om je daarin te faciliteren, kondigen wij met trots de nieuwste editie voor handelsbedrijven aan: de Premium editie voor Exact Online Handel. Deze krachtige motor geeft jouw handelsbedrijf de mogelijkheden en functionaliteiten om je groei en bedrijfsvoering te ondersteunen. Als je voorbij de startfase bent en verder wil groeien, dan neem je met Exact Online Handel Premium onder de motorkap de juiste versnelling!

Groeien met je handelsbedrijf

De oplossing Exact Online Handel Premium is de juiste krachtige motor voor jouw handelsbedrijf als deze voldoet aan de volgende voorwaarden. Deze is speciaal gebouwd voor middelgrote bedrijven die verder willen groeien, veel transacties hebben en complexere processen geïmplementeerd hebben. Hiermee kun je als handelsbedrijf blijvend profiteren van de schaalbaarheid, veiligheid en inzichten die Exact Online te bieden heeft.

De 5 voordelen van Exact Online Handel Premium

Het klinkt mooi natuurlijk, maar je vraagt je wellicht af: “Wat heeft Premium te bieden? Hoe voldoe je aan deze stijgende klanteisen en een groeiend aantal online transacties?” Dat vertellen we je maar al te graag.

1. Uitstekende ervaring en prestaties bij een hoog aantal transacties

Met de Exact Online Handel Premium editie helpen we je verder te groeien en continuïteit te waarborgen met een veilige online oplossing voor Finance, Operations en meer. En je bent niet de eerste die daarop zal vertrouwen. XXL Nutrition is een sportvoedingsbedrijf dat groeide van een startup tot één van de leidende sportvoedingsbedrijven in Nederland, mede dankzij Exact Online Handel Premium.

2. Inzicht en grip op je bedrijf, door ingebouwde en aanpasbare Power BI dashboards

Niet langer worstelen om informatie uit het systeem te halen, dankzij Exact Online Handel Premium. Je stuurt je bedrijf hiermee op feiten, duidelijk weergegeven op de manier die past bij jouw bedrijf. In de Premium editie leveren we een verkoop-, inkoop- én voorraaddashboard. Deze kan je met een Microsoft Power BI licentie direct gebruiken en zelf aanpassen naar de wensen van jouw bedrijf. Informatie precies zo weergegeven zoals jij dat nodig hebt.

3. De meest uitgebreide functionaliteit, zoals ordermanagement, voorraadreserveringen en geavanceerde MRP

Het biedt je het gereedschap om op het juiste moment, de juiste voorraad in huis te hebben. Je voorkomt dat je misgrijpt bij uitleveren of teveel geld vastzet in voorraad. Zo maak je de stijgende verwachtingen van je klant waar. Met de vernieuwde MRP kun je per artikel aangeven hoe je de voorraad wilt aanvullen en wat de bestelgrootte is. Ook hebben we voorgedefinieerde scenario’s voor calculatie toegevoegd en meer.

4. De mogelijkheid om de software aan te passen op de behoefte van jouw bedrijf

Je kan extra velden aan stambestanden en transacties toevoegen. Hier kun je eigen logica bij instellen. Deze velden kun je bijvoorbeeld gebruiken voor extra informatie in de bestelling of bij je artikelen. En je software blijft natuurlijk up-to-date, zoals je van ons gewend bent. Zo krijg je een maatoplossing met alle voordelen van standaard software.

Op naar de volgende groeifase

Wij bieden jouw handelsbedrijf de krachtige motor die nodig is om verder te groeien. Hiermee rust je jouw business uit met de schaalbaarheid, veiligheid en inzichten die Exact Online te bieden heeft. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van Exact Online Handel Premium? Wij vertellen je er graag meer over!

Bron: Exact Software

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

Gerelateerde blogs

Er zijn geen gerelateerde blogs gevonden!

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures