Exact Online Premium geeft meer flexibiliteit en rijkere functionaliteit

Exact online premium

Jouw bedrijfsprocessen verder automatiseren en daardoor nog efficiënter en slimmer werken dan dat jij al doet? De module Exact Online Premium is hier speciaal voor ontwikkeld. Het tilt jouw organisatie naar een hoger niveau door het gebruik van slimme tools. Zo krijg je meer inzicht in de cijfers en kun je efficiënter werken.

 

Exact Online Premium

Momenteel loopt het Early Adopter Programma van Exact Online. Met dit programma ervaar je niet alleen de nieuwste innovaties van Exact Online Premium, maar speel je ook direct een rol in de verbetering van deze innovaties. Hoe gaaf is dat? En wat zit er eigenlijk allemaal in deze module? Exact Online Premium biedt een Power BI tool waarmee je de aanwezige data in jouw administratie eenvoudiger bruikbaar maakt met verschillende, aanpasbare Power BI dashboards. Zo krijg je nog meer inzicht in de cijfers door heldere & visuele rapportages. Met de Power BI Connector combineer je data uit verschillende gegevensbronnen en maak je jouw eigen datamodel. Zo heb je nog scherper in beeld hoe je projecten en kosten verlopen.

 

Stel, je wilt weten wat het gemiddelde urentarief is van de uren die je gedraaid hebt op een project. In de voorlopers van Exact Online Premium draai je een export van de informatie van het desbetreffende project.

 

Exact Online Premium

Figuur 1: In Exact Online is alleen bovenstaande informatie te zien met betrekking tot een project. Om meer informatie te zien, is het noodzakelijk om de informatie te exporteren naar Excel om hier vervolgens bruikbare informatie uit te halen.

Met Power BI van Exact Online wordt dit veel makkelijker. Met deze tool maak je rapportages zoals jij de informatie wilt visualiseren.

Exact Online Premium

Figuur 2: Exact Online Premium maakt het mogelijk om verschillende data te combineren en te visualiseren hoe jij dat wilt. Zo ook, in het genoemde voorbeeld, het gemiddelde urentarief. Het maakt zelf samenstellen van data middels Excel verleden tijd.

Altijd actuele cijfers

Door Exact Online Premium heb je op elk moment van de dag de actuele cijfers, omdat data automatisch ververst wordt. Daardoor stuur je jouw bedrijf beter op feiten en exporteer je zelf geen cijfers naar Excel om deze vervolgens voor jou en je collega’s bruikbaar te maken. Je ziet nu gelijk hoe jouw administratie ervoor staat en welke processen aandacht nodig hebben. Hiermee bespaar je een hoop tijd.

 

Een andere toffe tool die Exact Online Premium biedt is de tool Business Process Automation. Met deze tool pas je meer maatwerk in jouw organisatie toe en automatiseer je processen op een dieper niveau. Hierdoor verhoog je de efficiëntie in je organisatie omdat handmatige handelingen geautomatiseerd worden. Het handmatig afsluiten van een project is daardoor verleden tijd. Daarnaast kun je bijvoorbeeld jouw bedrijfsproces zo inrichten dat bij een project alleen gemaakte uren boven een bepaalde norm goedgekeurd moeten worden. Je zet bijvoorbeeld triggers op bepaalde gebeurtenissen en koppelt bijbehorende acties.

Exact Online Premium

Figuur 3: De Business Process Automation tool van Exact Online Premium.

Uitbreiden

Een ander bijkomend voordeel dat Exact Online Premium biedt zijn extensions. Denk hierbij aan het uitbreiden van bestaande entiteiten, zoals medewerkers, projecten en relaties, door het toevoegen van extra velden. Hiermee kun je op de projectkaart invoeren of een project remote of bij de klant op locatie wordt uitgevoerd. Deze informatie gebruik je in jouw rapportages of om verder te automatiseren. Je kunt bijvoorbeeld een proces inrichten waarbij de reiskosten direct geboekt worden als een project bij de klant op locatie uitgevoerd wordt.

 

Nog vragen over dit artikel of geïnteresseerd geraakt in het programma? Neem contact op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures