Kennissessie: Zoom dieper in op Globe+

kennissessie globe+

Globe+. De nieuwste software van Exact.  Exact draait op volle toeren om deze software binnenkort beschikbaar te stellen. In een uitgebreide kennissessie vertellen we jou wat de overstap naar deze nieuwe software voor jou inhoudt. Bovendien kun je er zelf mee aan de slag. En vertellen we je meer over Exact RPA en de toekomst van Exact.

 

Exact Globe+

Met Exact Globe+ beschik je over de juiste cijfers zodat je de juiste keuzes maakt voor jouw bedrijf. Deze toekomstbestendige software heeft een vernieuwde interface en de software is gebruikersvriendelijker en intuïtiever. Het houdt rekening met jouw wensen. Daarom blijf je eenvoudig toegang houden tot de voor jou bekende functies, maar er zijn ook technologische vernieuwingen. Hierdoor profiteer je sneller van nieuwe innovaties, waaronder Exact RPA.

 

Exact RPA

Exact lanceert de nieuwe digitale medewerker met Exact RPA . Bespaar tijd en kosten met Robotic Process Automation voor Exact Synergy. Exact RPA helpt jouw organisatie bij het inzichtelijk maken van data, het integreren van databases en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Nooit meer handmatig repetitieve handelingen uitvoeren. Uiteindelijk volgt Exact RPA Exact Eventmanager op als nieuwe manier om processen binnen je bedrijf te automatiseren.

 

Toekomst Exact

Inmiddels werken de eerste klanten binnen een controlled release met Globe+. De komende maanden wordt deze groep gebruikers stapsgewijs uitgebreid met bedrijven die meer functionaliteiten binnen Globe+ gaan gebruiken. Wat dit voor jou inhoudt en wanneer jij met Globe+ kunt werken vertellen we je in deze kennissessie.  Daarnaast informeren we je over de stappen en de innovatie van Exact voor de komende jaren.

 

Kennissessie Globe+

In een twee uur durende sessie nemen we je mee in de laatste ontwikkelingen rondom de nieuwste oplossing Globe+, Exact RPA en de toekomst van Exact. Je krijgt een een antwoord op veel gestelde vragen. Natuurlijk laten we je ook de moderne look & feel zien van Globe+. Na de sessie krijg je de mogelijkheid om zelf door Globe+ heen te lopen.

De sessie sluiten we af met een gezamenlijke lunch.

 

Kennissessie: Zoom in op Globe+

Wanneer: Dinsdag 26 oktober

Tijd: Lunchsessie van 10:30 -13:00 uur

Waar: De Lawei, te Drachten

 

De sprekers

Leon Bosgra:
Al meer dan 10 jaar adviseert Leon bedrijven over Exact oplossingen bij Arrix. En sinds oktober 2019 deelt hij zijn kennis en ervaring als sales- en marketingmanager. Toch kan hij het advieswerk nog niet loslaten . Voor jouw bedrijf, In welke fase deze ook zit en voor iedere behoefte heeft hij een passende oplossing. Of het nu gaat om ERP, CRM, HR, WMS of BI.
Danny Bonthuis
Danny is als Senior Commercial product manager verantwoordelijk voor de Exact Globe en Synergy productlijnen, inclusief een aantal aanleunende oplossingen en platform gerelateerde zaken. Met ruim 20 jaar ervaring binnen Exact in verschillende functies van Support en Consultancy tot Product Management houdt hij zich nu bezig met de lancering en vervolg innovatie roadmap van Exact Globe+.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures