De extra dikke plus van Globe+

toekomstbestendige software

Met Exact Globe integreer je jouw financiële administratie met de belangrijkste bedrijfsprocessen. Veel bedrijven krijgen al jaren inzicht en overzicht met deze ERP Software. Het biedt een passende oplossing voor hun bedrijf of bedrijfsonderdeel. Om mee te gaan met de tijd bouwt Exact voort op deze betrouwbare oplossing met Exact Globe+.

 

Die plus daar heeft Exact de afgelopen twee jaar hard aan gewerkt. Hierdoor heeft Exact een gebruiksvriendelijkere en toekomstbestendige ERP oplossing voor haar gebruikers. Al die plussen die Globe+ biedt resulteren uiteindelijk in een extra dikke plus, want Exact stelt de programmatuur gratis beschikbaar voor de huidige gebruikers.

 

Gebruikersvriendelijker

Gebruikersvriendelijk is deze nieuwe versie van Globe zeker. De eerste klanten zijn inmiddels live en kunnen dit beamen. Het gebruikersgemak is wel een van de opvallende kenmerken die deze klanten noemen. Je kunt meteen aan de slag met deze nieuwe software. Zonder dat je een cursus of een training hoeft te volgen. De uitstraling is modern, overzichtelijk en fris. Het werkt eenvoudiger en intuïtiever. Je ziet precies waar je aan het werk bent. Je ervaart de vertrouwde omgeving van Globe met de bekende functies, aangevuld met nieuwe technologie.

 

Exact houdt bij de ontwikkeling van deze versie meteen al rekening met de toekomst. Want wil je veilig en toekomst vast blijven dan is moderne technologie nodig. Niet alleen is deze versie daardoor gebruikersvriendelijker geworden, maar ook qua technologie compleet vernieuwd en voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Waarbij je moet denken aan connectiviteit met mobiel, de cloud en natuurlijk ook Artificial Intelligence.

 

“Gratis” een extra dikke plus

Alle Exact klanten profiteren van de voordelen die deze nieuwste technologie biedt. Exact rolt de nieuwe versie fasegewijs uit onder de gebruikers. In april gaan ze van start met klanten die werken met de uitgebreide financiële modules. Daarna volgen de gebruikers van de modules voor de zakelijke dienstverlening, handel, productie en internationale functionaliteit. Stapje voor stapje worden de duizenden Globe klanten overgezet naar de nieuwe software.

 

Exact Globe en Exact Business Software gebruikers met een geldige onderhoudsovereenkomst of een subscription licentie krijgen de standaard software van Globe+ gratis. Deze gratis upgrade is exclusief maatwerk en/of consultancy. Exact verwacht dat eind dit jaar alle belangrijke functies in Globe+ beschikbaar zijn. Is de uitrol klaar, dan is de software beschikbaar voor de hele markt.

 

Ondersteuning bij overgang naar Globe+

Ook Arrix rolt de software fasegewijs uit bij haar klanten. Wanneer we weten dat jouw software beschikbaar is, informeren we je hierover. De mogelijkheden die van toepassing zijn op jouw situatie bespreken we dan met je. Je kunt dan meteen ook aangeven of je bij de overgang ondersteuning wilt van onze Exact Consultants.

 

Sneak Preview Globe+

Je bent vast nieuwsgierig naar de nieuwste software van Exact. Voordat deze software voor je beschikbaar komt laten we je graag een voorproefje zien. In ons webinar demonstreren we de plussen van deze nieuwe software. Laat je bijpraten zodat je beslagen ten ijs komt als jij aan de beurt bent. Kijk het webinar terug!

 

Kijk het webinar terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures