Workshop Teams

Wordt er in je organisatie veel gemaild? Sturen collega’s onderling allerlei documenten met verschillende versies?
Ben je benieuwd hoe Teams kan zorgen voor beter samenwerken en meer productiviteit? Kom dan naar de uitgebreide demo over Teams!

 

Wat is Microsoft Teams?

Met Microsoft Teams wordt alles samengebracht in een gedeelde werkruimte. Microsoft Teams is een tool die organisaties helpt om mensen productiever, efficiënter en eenvoudiger samen te laten werken. Vanuit één applicatie kan men intern en extern teams aanmaken, documenten delen en bewerken, plannen en vergaderen met behulp van (video) en chatbellen.

Teams maakt een einde aan de tijd van de e-mail als meest gebruikte communicatiemiddel. Door het aanmaken van Teamssites maak je eenvoudig projectgroepen en bereik je de collega’s die je wilt bereiken op een efficiënte manier. Werken met Teams kan vanaf elke locatie en vanaf elk apparaat. Teams integreert volledig met andere Office 365 diensten als: Planner, Flow, PowerApps, Outlook etc.

 

Nieuwsgierig

Tijdens deze interactieve demo laten we je zien wat Teams is en we geven praktische tips hoe Teams toepasbaar kan zijn in jou organisatie.  Er zal voldoende ruimte zijn voor het stellen van vragen.

 

Over de sprekers

Eelco Pit is Business Consultant Office 365 bij Arrix. Hij adviseert en ondersteunt bedrijven met de juiste (IT) middelen om medewerkers zo goed mogelijk samen te laten werken. Hij heeft zich gespecialiseerd in apps van Microsoft Office 365 waaronder Teams. Anneke van Veen is op onze servicedesk expert in Office 365. Met haar groot oplossend vermogen en heldere communicatie levert ze klanten ondersteuning en informatie op het gebied van Office 365.

 

Voor wie is de workshop?

De kennissessie is bedoeld voor mensen die werken met Microsoft 365. Wij zorgen voor koffie, thee en een lekkere lunch. Het bijwonen is gratis en vindt plaats op donderdag 21 november van 10.30 – 12.30 uur  bij Arrix in Drachten.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures