Voeg Power toe aan je applicaties

Ontdek de kracht van het Power Platform, een low-code oplossing van Microsoft 365. Met Power Apps, Power BI en Power Automate krijg je maatwerkoplossingen voor jouw zakelijke behoeften. Ontwikkel snel apps en processen, analyseer data en visualiseer inzichten.  Weten of jouw bedrijf heeft bij de efficiëntie en flexibiliteit die het Power Platform biedt?

Doe de test!

Krachtige oplossingen die jouw zakelijke behoefte invullen

Ontdek de kracht van het Power Platform, een low-code oplossing van Microsoft 365. Met Power Apps, Power BI en Power Automate krijg je maatwerkoplossingen voor jouw zakelijke behoeften. Ontwikkel snel apps en processen, analyseer data en visualiseer inzichten. Je kunt ook kiezen uit generieke diensten voor betaalbare en snelle oplossingen die passen bij meerdere bedrijven. Hieronder geven we je alvast wat inspiratie van krachtige oplossingen ontwikkeld in het Power Platform. Oplossingen die bedrijven verder helpen.

Hoe zet jij je kracht in?

Hoe je de kracht van het powerplatform inzet hangt af per bedrijf. Het kan zijn dat je functionaliteiten mist in jouw software, je bepaalde repetitieve taken en handelingen graag geautomatiseerd ziet of dat je wilt besparen op hoge licentiekosten die je gebruikt voor aanvullende software.  Diverse klanten zijn je al voorgegaan en hebben gebruik gemaakt van laagdrempelige maatwerktoepassingen die je met low code bouwt. Wil je weten hoe?

Download de brochure

Zet ideeën om in krachtige oplossingen

Lennart zet jouw ideeën om in betaalbare en snel inzetbare oplossingen. Geef jouw bedrijf middelen voor innovatie of procesoptimalisatie.Maak een afspraak

De componenten van het Power Platform:

Power BI

Visualiseer en deel data-inzichten via interactieve rapporten en dashboards

Power Apps

Bouw snel aangepaste apps zonder programmeerkennis.

Power Automate

Automatiseer werkstromen tussen applicaties en services

Power Pages

Ontwerp en publiceer professionele websites zonder code.

CoPilot Studio

Creëer en beheer AI-gestuurde assistenten en automatiseringen.

Meer over het Power Platform:

Bekijk alle blogberichten

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures