Exact

Grip op het inkoopproces: automatisch matchen van inkoopbevestigingen

iamgecapture

Neem de controle over het inkoopproces, een procedure waar elk moment telt en elke euro van belang is. Het beheersen van het inkoopproces is een essentieel onderdeel van zakelijk succes. Maar ondanks de vooruitgang in technologieën, worden bedrijven nog steeds geconfronteerd met verouderde en tijdrovende handmatige handelingen bij het matchen van inkooporderbevestigingen met bestellingen.

Lees meer

Wie informatie zaait, oogst resultaat

sumatra operational intelligence

Wanneer mensen beter geïnformeerd zijn, draait de organisatie beter. Dit is de basis van Operational Intelligence.  Operational Intelligence beperkt zich niet tot de administratie en het management, maar wordt, in een ideale situatie, ingezet op alle afdelingen. Ook met rapportages geldt dat hoe meer je zaait, hoe groter de oogst is.

Lees meer

Low code: snel een betaalbare oplossing

low code

Maatwerk software kan stabilteits- en beveiligingsissues met zich meebrengen en is kostbaar. Zo kun je jouw omgeving niet altijd updaten, omdat het gelinked is aan maatwerk. De ontwikkeling, maar ook essentiële aanpassingen voor bijvoorbeeld security zijn kostbaar en tijdrovend. Low code is de oplossing.

Lees meer

State-of-the-art ERP-systeem voor Tromp BV

erp voederindustrie

Tromp BV levert mineralenmengsels, premixen en likstenen aan veevoederfabrikanten en fouragehandelaren. Met duizenden verschillende recepten, enorme voorraden van grondstoffen die ook nog getraceerd moeten kunnen worden en vele klanten in binnen- en buitenland verwacht je een state-of-the-art ERP-systeem. Dat is inmiddels het geval.

Lees meer

Arrix, award winning Exact reseller

implementatiepartner van exact

Exact software leent zich uitstekend voor productie- en groothandelsbedrijven, maar Arrix heeft daarnaast een focus op specifieke niches, zoals foodproductiebedrijven en sociale werk voorzieningen. Als implementatiepartner van Exact kunnen we enorme besparingen bieden.

Lees meer

Wat is MRP en wat kun je ermee?

MRP

MRP staat voor Material Requirements Planning, wat ongeveer in het Nederlands betekent de behoefte aan materiaal plannen. Feitelijk is het een geavanceerde rekenmachine in de software die rekening houdt met allerlei factoren als er behoefte is aan materialen zodat je niet te vroeg of te laat je materialen krijgt voor de productie.

Lees meer

Integratie met Exact Online

integratie met exact online

Bedrijven werken vaak met verschillende soorten software applicaties, die allemaal onafhankelijk van elkaar werken. Vaak gebruik je wel dezelfde informatie of data. Hierdoor moet je handmatig zaken invoeren, wat veel ergernis en tijdverlies oplevert. Voorkom dit met een koppeling met bijvoorbeeld Exact online

Lees meer

Beter voldoen aan de klantvraag

klantvraag

Een sterke groei in volume en omzet betekent een kritische kijk op je eigen proces. Hoe kun je met dezelfde mensen of magazijn, de groei in  bestellingen verwerken? Ook heb je te maken met een stijgende klantverwachting, hoe ga je deze verwachtingen managen? Neem de volgende stappen zodat je voldoet aan de klantvraag.

Lees meer

Het verlangen naar grip

inkoop

Met Shpr beheer je jouw inkoopadministratie. In combinatie met Exact en ScanSys automatiseer je je inkoopproces volledig. Van aanvraag tot betaling. Doordat je in control bent over het hele proces en de P2P-clyclus, weet je precies wanneer je wat te wachten staat. Door deze inzichten neem je eenvoudig strategische keuzes en laat je je niet meer verrassen! Dit is wat jij wilt.

Lees meer

Robotisering, een dubbele taak voor HR

Robotisering maakt het werk van HR meer divers en interessanter. Enerzijds volgt HR de ontwikkelingen en maakt een koppeling met jouw organisatie. Anderzijds heeft het ook invloed op de HR Processen. Een toelichting op deze dubbele rol.

Lees meer

Waarom een businesscase zo belangrijk is

Verandering vraagt om draagvlak. Jouw manager wil weten wat de kosten zijn ten opzichte van de baten; en je collega’s willen weten wat voor hun het voordeel is. Onze tip: schrijf een businesscase. Het voordeel van een businesscase is dat je zwart-op-wit uitlegt waarom verandering nodig is en hoe snel een investering zichzelf terugverdient. Een […]

Lees meer

6 Voordelen waarmee HR Software jouw organisatie sterker maakt

De afgelopen jaren worden steeds meer organisaties bewust van het belang van een goed HR beleid. Waar andere bedrijfsprocessen vaak geautomatiseerd zijn door middel van ondersteunende software, gebeurt er op de HR afdeling veel handmatig. Om u als ondernemer of HR professionals binnen het MKB op weg te helpen hebben wij de voordelen van HR Software voor u op een rij gezet.

Lees meer

Deponeren met SBR

Als ondernemer wordt u door diverse partijen regelmatig gevraagd om gegevens uit uw financiële administratie aan te leveren. De nieuwe norm om dit te doen is via Standaard Bedrijfsrapportages (SBR). Met SBR kunt u financiële rapportages eenvoudig vanuit één administratie aanbieden en veilig digitaal verzenden. Ook voor het deponeren van uw jaarrekening geldt de verplichting om dit aan te leveren via SBR. Wat houdt dit voor u in?

Lees meer

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures