Goedkoop een applicatie bouwen met Power Apps

power apps

Een maatwerk applicatie bouwen voor jouw bedrijf? Dan betaal je zeker de hoofdprijs. Dat is nu verleden tijd. Met de opkomst van no-code platformen zoals Power Apps ontwikkelen ICT-bedrijven, of zelfs eindgebruikers, sneller applicaties. Logischerwijs betekent sneller dan ook goedkoper. We vertellen je hier meer over de inzet van Power Apps in jouw organisatie.

 

Simpel betekent vaak beter

Power apps biedt een snelle ontwikkelomgeving waarmee je aangepaste apps bouwt voor je zakelijke behoeften. Power apps gebruik je voor belangrijke, maar simpele processen. Een enorm voordeel hiervan is dat je, indien gewenst, functionaliteiten gebruikt die buiten je huidige applicatielandschap vallen en dat je veel invloed hebt op de gebruiksvriendelijkheid. Een voorbeeld hiervan is onze Vergaderapp of ons Kwaliteitsmanagementsysteem

 

Een ander voorbeeld van een simpele toepassing van een Power App is dat je deze bouwt ter aanvulling van je huidige applicaties. Dus mis je een functionaliteit in bijvoorbeeld je CRM of HRM-systeem kijk dan eens naar een Power App waarmee je dit gebrek opvangt. In veel gevallen is er een koppeling mogelijk met je huidige systeem.

 

Extra uitdagingen bij maatwerk

Besteed je het bouwen van je applicatie uit, zet dan vooraf duidelijke afspraken op papier. Ga goed voor jezelf na wat de applicatie moet kunnen, maar ook wat het niet moet kunnen. Wanneer je deze opdracht bij een bedrijf neerlegt zijn de uitdagingen die erbij komen ook nieuw. Het maken van duidelijke afspraken maakt jouw project eerder tot een succes.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zoek jij een oplossing voor een bedrijfsspecifiek vraagstuk? Wij nemen graag jouw uitdaging onder de loep en adviseren je over de (on)mogelijkheden met Power Apps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures