WMS - Warehouse Management System

Automatiseer en optimaliseer het logistieke proces

Met Exact Warehouse Management System (WMS) automatiseer je de fysieke goederenstromen en optimaliseer je het logistieke proces. Doordat er verschillende varianten zijn van een Warehouse Management System is er voor ieder magazijn een passende oplossing. WMS is een module voor Exact Globe.

De 3 smaken in Warehouse Management

1. WMS Lite
Speciaal voor kleinere magazijnen is dit dé eenvoudige en doeltreffende oplossing om meer inzicht te krijgen in voorraden.

2. WMS I en WMS II
WMS I: De oplossing voor uitgebreider warehouse management met onder meer flexibel locatiebeheer, routeoptimalisatie, cross docking, (interfiliale) overslagen en inslagadvies.

WMS II: De meest uitgebreide Warehouse Management- oplossing, speciaal voor het volledig geautomatiseerde magazijn. Met onder meer SKU-Management, Voorraadaanvulling en Pick en Pack- optie.

3. WMS Productie
WMS Productie is een aanvulling op WMS I of WMS II, specifiek voor productiebedrijven. Deze oplossing bevat onder meer verbruik en ontvangst registratie per productieorder.

Altijd inzicht

Kies voor duidelijkheid. Onze adviseur Exact Oplossingen, Lennart Schultz, brengt alles voor je in kaart.Maak afspraak
x

Optimaal voorraadbeheer in Exact software

Goed voorraadbeheer en inzichtelijke goederenstromen zijn goud waard voor productie- of handelsondernemingen. Voor ieder magazijn is er een passende oplossing. Beheer voorraden en maak goederenstromen inzichtelijk met Warehouse Management Software via Arrix.

Ontdek de voordelen van WMS

Krijg in dit webinar binnen enkele minuten een goede indruk van de voordelen en mogelijkheden van Exact Warehouse Management System.

Webinar Warehouse Management System

Vraag de whitepaper aan!

Til jouw magazijnbeheer naar een hoger plan met Warehouse Management System. Ontdek welke mogelijkheden er zijn.Download whitepaper
x

Minder fouten, tijd en kosten

Behaal meer gemak met de Warehouse Management oplossing van Exact. Ontdek de voordelen die het jouw bedrijf oplevert.

De topvoordelen van WMS

Eenvoudig transacties registreren

Je registreert eenvoudig magazijn transacties, zoals ontvangsten, tellingen en uitgiftes. Eerst scan je de barcodes van je goederen en vervolgens wordt de informatie verwerkt in Exact Globe.

Minimale kans op fouten

Papieren picklijsten zijn verleden tijd. Deze wordt direct naar een barcodescanner gestuurd en deze scant ze per magazijnlocatie. Je kunt zelfs meerdere orders combineren, zodat het picken sneller gaat. Is er een verschil tussen de gepickte goederen en de goederen in de order, dan plaats het WMS automatisch een backorder.

Routeoptimalisatie en tijdige aanvulling

De raaplocaties in je magazijn zijn altijd op tijd aangevuld. Er wordt gecontroleerd of de voorraad op de raaplocatie voldoende is en geeft aan welke locaties bijgevuld moeten worden. Met routeoptimalisatie maak je de perfecte route voor een raaplijst. Er wordt rekening gehouden met batchartikelen en einddata van serienummers.

Tijdbesparing

Met bovenstaande voordelen en nog meer handige functies, zoals Stock Keeping Unit (SKU) management, werk je sneller en bespaar je nog meer tijd. Hiermee verdien je de kosten van Exact WMS snel terug

Warehouse Management System | Voor ieder magazijn een passende oplossing.

Beter voldoen aan de klantvraag

Een sterke groei in volume en omzet betekent een kritische kijk op je eigen proces. Hoe kun je met dezelfde mensen of magazijn, de groei in  bestellingen verwerken? Ook heb je te maken met een stijgende klantverwachting, hoe ga je deze verwachtingen managen? Neem de volgende stappen zodat je voldoet aan de klantvraag. Lees meer
BlogERP-softwareExactFinanciële software
Bekijk alle blogberichten

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures