Microsoft 365 – Een all-in-one Microsoft abonnement voor bedrijven

“Een complete en intelligente ICT bundel bestaand uit: Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility  + security, waarmee medewerkers creatief en veilig kunnen samenwerken.”

Zo kondigde Satya Nadella, CEO van Microsoft, de introductie van Microsoft 365 aan op het onlangs gehouden Microsoft Inspire evenement. Concreet betekent het een all-in-one Microsoft abonnement voor bedrijven. Dus niet alleen een maandelijks bedrag voor Office 365, maar een combinatie met een Windows 10 licentie en een Mobile Device Management oplossing. Met de aanschaf van dit product wordt een compleet, altijd up-to-date en bovenal beveiligde werkomgeving voor medewerkers gecreëerd.

Moderne werkplek

Microsoft speelt hiermee in op de verwachting die medewerkers hebben over een moderne werkplek die continue veranderd. Medewerkers verwachten bijvoorbeeld om op een eenvoudige manier altijd en overal te kunnen samenwerken. Zo is de werkplek niet langer meer plaatsgebonden. Tablets en smartphones zijn onmisbaar geworden binnen organisaties en worden steeds vaker gebruikt om informatie op te vragen en te bewerken. Daarmee veranderen ook de eisen die worden gesteld aan de veiligheid en de betrouwbaarheid van deze apparaten.

Totaalpakket binnen Microsoft 365

Met meer dan 100 miljoen actieve Office 365 gebruikers en meer dan 500 miljoen Windows 10 apparaten in gebruik, verkeert Microsoft in een unieke positie om bedrijven en organisaties sneller vooruit te helpen rond deze innovatie en de verwachtingen rond beveiliging die hierbij horen. Microsoft 365 voorziet in deze behoefte door een totaalpakket aan te bieden. Deze nieuwe dienstverlening wordt in twee smaken aangeboden: Microsoft 365 Enterprise en Microsoft 365 Business.

De Enterprise variant komt in een E3 en een E5 abonnement welke vanaf 1 augustus 2017 beschikbaar zijn. De Enterprise variant omvat: Office 365 Enterprise, Windows 10 Enterprise & Enterprise Mobility + security.

De Business variant komtl beschikbaar in een Business Premium & een Business abonnement. Deze variant omvat: Office 365 Business, Windows 10 Professional & Always -on security. De Preview versie hiervan komt op 2 augustus 2017 beschikbaar.

Klik op deze link om naar de officiële Microsoft 365 productpagina te gaan.

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

Gerelateerde blogs

Er zijn geen gerelateerde blogs gevonden!

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures