Telefonie

We bellen nog altijd heel veel!

telefonie

In deze tijden van ‘de moderne werkplek’, online vergaderen, appjes versturen en allerlei andere prachtige ontwikkelingen, vergeten we wel eens hoe vaak we nog telefoneren en hoe belangrijk dat eigenlijk is. Sterker nog: telefonie is onmisbaar in de hedendaagse samenleving en zeker voor het zakenleven.

Lees meer

Telefoon en vakantie: zo gaat dat samen

telefoon en vakantie

Moet je ook op vakantie per se 24/7 bereikbaar zijn? Als dat niet hoeft, doe je er goed aan om met collega’s afspraken te maken over je bereikbaarheid, het doorschakelen van je telefoon en het kenbaar maken bij je klanten en contacten. Denk erover na en maak afspraken.

Lees meer

Overal glasvezel. Ook bij jou?

glasvezel

Glasvezel is niet alleen meer voorbehouden aan dichtbevolkte gebieden en grote bedrijventerreinen. Glaspoort voorziet de komende jaren ongeveer 1 miljoen huishoudens en bedrijven van toekomstvaste glasvezel. De aanleg hiervan vindt plaats in kleinere gemeenten, landelijke gebieden en op bedrijventerreinen.

Lees meer

Telecom en IT versterken elkaar

telecom en it

Telecom in de breedste zin van het woord: ook dat is Arrix. Van telefonie, internetverbindingen tot een vast-mobiel integratie. Breng zowel IT als Telecom onder één dak en profiteer optimaal van de toegevoegde waarde die ze voor elkaar hebben.

Lees meer

VAMO over op 4G

vamo en

VAMO, vast mobiel bellen, gaat over op 4G. Dit levert je veel voordelen op. Sneller een gesprek opstarten, hogere geluidskwaliteit en een betere dekking. Wanneer kun je over?

Lees meer

Breedband, kies de snelheid die bij je past

breedband

De keuze van je breedbandverbinding hangt af van de maximale snelheden die bij je bedrijf passen. Zo verzeker je jezelf altijd van de juiste snelheid en beste beschikbaarheid. Vergelijk de 3 meest geleverde verbindingen. Kies de snelheid die bij je past.

Lees meer

Informeer en vermaak je klanten en medewerkers

narrowcasting

Medewerkers en bezoekers informeren en vermaken, dat is het doel van KPN EEN MKB TV. Deze nieuwe bouwsteen vormt een uitbreiding op het (flexibele) totaalpakket van internet, vast bellen en mobiel waarmee KPN zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Hierin ontbrak nog de mogelijkheid om op kantoor in de kantine en bij de receptie televisie te kijken.

Lees meer

3 eisen voor telefonie van nu

Telefonische bereikbaarheid moet optimaal zijn voor organisaties en eenvoudig uit te breiden of in te krimpen zijn, net zo makkelijk als alle andere communicatie- en ICT-middelen. De verwachtingen liggen hoog, en daarmee worden nogal wat eisen aan de telefoniediensten gesteld.

Lees meer

IoT, is dat ook jouw ding?

iot

IoT, Internet of Things, gebruikt men in het bedrijfsleven met name voor het verzamelen, verwerken en interpreteren van data, door machines of apparaten uit te rusten met sensoren. Hoe verbind je met internet en hoe doe je dat veilig?

Lees meer

Mobiel bellen via Wifi

Met de komst van mobiel bellen via Wifi ben je op nog meer plaatsen bereikbaar. Op alle plekken in Nederland waar je een mobiele verbinding, 4G verbinding óf wifi-verbinding hebt bel en sms je nu tegen hetzelfde tarief. Ontdek meer over bellen via Wifi

Lees meer

Breedbandverbindingen wat zijn de technieken?

Breedbandverbindingen? Je kunt er als bedrijf zijnde niet meer zonder. Tegenwoordig zorgt je breedbandverbinding voor het transport van telefonie en dataverkeer. Denk hierbij aan pin transacties, e-mail, en cloud applicaties enz. Vanaf maart 2020 kun je geen ADSL 1 en 2 internet meer afnemen bij internetaanbieders die over het KPN netwerk leveren. Dit heeft natuurlijk ook consequenties, daarom de ontwikkelingen van breedband voor jou op een rijtje.

Lees meer

Wat is nou precies een nummerplan?

Bereikbaarheid is van groot belang binnen (en buiten) jouw bedrijf. Toch is lang niet ieder bedrijf optimaal bereikbaar. Gelukkig zijn er tegenwoordig tal van manieren om je bereikbaarheid te verbeteren. Één van deze manieren is het juist inrichten van je nummerplan.

Lees meer

De 5 voordelen van Arrix VoIP op een rijtje

Regelmatig krijgen wij de vraag: “waarom zou ik als klant de keuze maken voor VoIP telefonie van Arrix?” Dit heeft te maken met de vele voordelen die VoIP telefonie te bieden heeft. Wil je overstappen van ISDN naar VoIP of ben je toe aan nieuwe telefonie dan mag je deze 5 (belangrijkste) voordelen niet missen.

Lees meer

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures