Wekelijkse Update Office 365 (Wk 29)

templates teams

Vakantietijd, komkommertijd. Dat geldt niet alleen voor jou, maar ook voor onze Microsoft 365 Update. Deze week zijn er minder nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Office 365. De volgende 3 willen we je niet onthouden:

 

Site performance pagina in SharePoint Online

Microsoft stelt een site performance pagina beschikbaar voor de startpagina onder site-instellingen. Het laat resultaten zien van de tool ‘Page Diagnostics for SharePoint tool’. Deze informatie wordt met deze feature beschikbaar vanuit SharePoint. Wanneer de tool runt op een gepubliceerde en concept versie van een pagina, maak je hiermee snel een vergelijking tussen beide pagina’s. Daarmee bepaal je of de pagina performance verbetert.

 

Pas een bericht aan naar een vraag in Yammer

Met deze update zetten community admins in Yammer een post om naar een vraag. Gebruikers maken vervolgens gebruik van de vraag- en antwoord features die een vraag in Yammer heeft. Voor personen die iets minder bekend zijn met Yammer vink je met een vraag- en antwoord feature bijvoorbeeld een reactie als “beste antwoord” aan op de gestelde vraag. Daarnaast kies je vragen ook als standaard stijl in een Yammer community.

site performance page

Verbeterde waarschuwing voor OneDrive sync

Wanneer je OneDrive lokaal synchroniseert voorkom je dat de wijzigingen die je lokaal doorvoert in het bestand niet upload omdat een andere persoon het document in bewerkmodus heeft geopend in de web-versie. Voorheen kreeg je hier geen melding van. Hier ontvang je eind juli wel een melding van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

Gerelateerde blogs

Er zijn geen gerelateerde blogs gevonden!

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures