Verminder je veiligheidsrisico’s met het Security Assessment

security assessment

Hoeveel aandacht krijgt ICT beveiliging binnen jouw bedrijf? Je bent volop aan het digitaliseren. Maar besteed je ook afdoende aandacht en geld aan de kwetsbaarheden die dit met zich meebrengt?

 

Terwijl cybercriminelen zich ontwikkelen in een rap tempo, is het voor veel bedrijven niet meer bij te benen. Informatiebeveiliging is een vak apart en vraagt continue om bijscholing. Daarbij bewegen we steeds meer richting cloud gebaseerde oplossingen, terwijl anderzijds traditionele IT omgevingen nog steeds gebruikt worden. Er zijn vaak meerdere leveranciers betrokken die al een deel van de beveiliging invullen. Je raakt het overzicht kwijt en vraagt je af of je de juiste set aan informatiebeveiliging inzet.

 

Security Assessment

Met een Security Assessment werk je toe naar een lange termijn security strategie en heb je een roadmap voor de toekomst. Het assessment is een laagdrempelige methode waarmee je inzicht krijgt in de veiligheid en de kwetsbaarheden van jouw digitale omgeving.

 

Het assessment omvat verschillende gebieden van cybersecurity. Het bestaat uit totaal 8 lagen, waarbij iedere laag een aparte waardering heeft. Deze lagen bestaan uit zowel de “harde” kant van cybersecurity (bijvoorbeeld EndPoint Security en Single Sign-on) en de “zachte” kant van security (het beleid richting je medewerkers inzake cybersecurity).  Het Security Assessment geeft je een gedetailleerd inzicht op het gebied van security in jouw gehele organisatie en je krijgt een bijbehorend advies. Je krijgt grip op je gegevens, maar ook een roadmap voor de optimale beveiliging van jouw ICT omgeving.

 

Wat levert het jou op?

  • Een volledig, uitgebreid security rapport van alle beveiligingslagen van jouw omgeving
  • Inzichten van security experts over wat vereist is voor optimale beveiliging
  • Een security roadmap, zodat jij cybercriminelen ook in de toekomst een stap voor bent

 

Maak je beveiligingsrisico’s glashelder en ontdek of jouw IT omgeving veilig is én hoe je deze veilig houdt. Vraag een security assessment aan.

 

Aanvraag Security Assessment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures