Handel je logistieke stromen efficiënt af met App4Picking

Wist je dat Exact een Add-on center heeft vol met prachtig apps en add-on’s?  En dat ze te koppelen zijn aan jouw Exact Software? Nu ben ik een juweeltje tegen gekomen die ik jou niet wil onthouden. Een mooie toevoeging in het Exact app eco systeem is de App4Picking. Een app die jouw logistiek naar een hoger niveau tilt.

 

Afhandelen logistieke stromen

App4Picking is een eenvoudige app voor het afhandelen van primaire logistieke stromen in je organisatie zoals: orderpicking, tellingen, verplaatsingen en het verwerken van inkomende goederen. De app is beschikbaar voor iOS en Android devices. Niet in alle gevallen is een telefoon handig om mee te scannen maar er zijn tegenwoordig veel handscanners te vinden die met Android werken. Of een bluetooth scanner koppelen aan je tablet of telefoon kan ook.

 

Een app met veel voordelen

Met deze app ben je niet afhankelijk van ingewikkelde logistieke systemen en biedt de volgende voordelen:

  • Gebruiksvriendelijk product
  • Vrijwel geen uitleg nodig
  • Korte implementatietijd, bijna plug en play

 

App4Picking maakt gebruik van een CMS (content management systeem) en kun je koppelen aan Exact Globe of aan Exact Online. Heb je een groothandel dan adviseer ik je om eens naar de mogelijkheden van deze app kijken. Hieronder geef ik je alvast een voorproefje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Grootschalig IT Event op 16 april: Arrix LABS

Meer informatie en meld je aan!