Beveiligingsniveau digitale brievenbus verhoogd

Exact Globe biedt de mogelijkheid om gebruik te maken van de digitale brievenbus voor het werken met elektronische facturen en het automatisch uitwisselen van afschriften van de Rabobank.

 

Beveiligingsniveau wordt verhoogd

In oktober 2019 verhoogt Exact het beveiligingsniveau van de communicatie tussen Exact Globe en de digitale brievenbus. De recente product updates van Exact Globe zijn hier vanaf product update 414 reeds gereed voor, maar mogelijk dien je aanvullende stappen uit te voeren.

 

TLS 1.2 inschakelen

Om ervoor te zorgen dat de communicatie met de digitale brievenbus ook na oktober 2019 blijft functioneren dien je het protocol TLS 1.2. in te schakelen. Dit dien je uit te voeren op alle werkstations waarmee jij gebruik maakt van Exact Globe om met de digitale brievenbus te communiceren.

 

Hoe kan ik protocol TLS 1.2 inschakelen?

Werk je met Windows 7 of een recentere versie dan dien je ervoor te zorgen dat communicatie op basis van het protocol TLS 1.2 mogelijk is. Dit kun je als volgt controleren/aanpassen:

 

  1. Open Internet Explorer
  2. Ga in Internet Explorer naar Extra -> Internetopties
  3. Open het tabblad Geavanceerd
  4. Controleer of de optie TLS 1.2 Gebruiken is aangevinkt in de sectie Security.

Wanneer je gebruik maakt van de digitale brievenbus, is het belangrijk dat je dit (tijdig) uitvoert. Doe je dit niet dan functioneert de koppeling met de digitale brievenbus niet meer. En kun je geen gebruik (meer) maken van het elektronisch factureren en/of de automatische uitwisseling van bankbestanden met de Rabobank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures