Facturen uploaden met de Elvy App

elvy app

Ben je veel onderweg en wil je volledig inzicht in jouw te fiatteren facturen? Dan is de Elvy App iets voor jou!

 

Met behulp van de Elvy App fiatteer je facturen gemakkelijk en upload ze naar de gewenste administratie in Elvy.

 

Wat biedt de Elvy App?

De Elvy app koppel je realtime aan andere Elvy oplossingen, waarmee je volledig inzicht hebt in de fiatteringsflow van jouw facturen, declaraties en verplichtingen. Waar je je ook bevindt, je hebt direct inzicht in jouw te fiatteren facturen en belangrijkste factuurgegevens.

 

Fiatteren is eenvoudig met Elvy.  Je boekt en archiveert de factuur waarna de factuur blokkeert voor betaling tot het moment dat de fiatteur factuur fiatteert. In de Elvy app krijgen fiatteurs automatisch bericht van de facturen die zij nog moeten behandelen. Je beschikt de boekingsgegevens van de factuur en met één handeling keur je heel eenvoudig facturen goed of af en stuurt ze door. Je hebt zelf een overzicht welke facturen doorgestuurd en afgekeurd zijn. En je kunt gemakkelijk alle notities en bijlagen terugzoeken of nieuwe notities en bijlagen toevoegen.

 

Naast het fiatteren van facturen upload je nu ook gemakkelijk facturen en bonnetjes en plaats je deze direct in de juiste administratie. Dit kan voor jezelf, maar ook voor jouw accountant of administrateur. Het aanleveren van facturen en declaraties is eenvoudig en efficiënt!

 

Gebruik maken van de Elvy App?

De Elvy App is zowel voor Android als voor iOS beschikbaar en is voor iedereen toegankelijk die gebruik maakt van ElvyWeb (vanaf versie 18.00.1134.1051). Maak je nog geen gebruik van Elvy Web en wil je wel gebruik maken van de app? Informeer eens bij je ICT partner, deze adviseert je graag over de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures