Nieuwe samenwerking, nieuwe oplossing

De afgelopen jaren heeft Exact drie nieuwe samenwerkingen aangekondigd. Daarmee zijn ook drie nieuwe oplossingen toegevoegd aan haar productencatalogus. Ik praat je graag kort bij over de nieuwe software mogelijkheden van Exact.

 

Exact voor HR & Salaris

Exact heeft al jaren haar eigen salaris module en Synergy HR. Deze propositie is uitgebreid met Exact Salaris Plus. Exact Salaris Plus is salarisverwerkingssoftware voor het MKB. Met deze cloud oplossing kunnen MKB bedrijven alle bedrijfsprocessen op het gebied van HR, salarisverwerking, financieel en personeelszaken binnen één softwarepakket  afhandelen. Exact Salaris Plus is ontwikkeld in een strategische samenwerking tussen Exact en Loket.nl. De cloud oplossing kan worden gekoppeld aan Exact Globe en Synergy. De belangrijkste voordelen zijn: volledige CAO ondersteuning inclusief loonschalen, volledig inzicht in het personeelsdossier (ook via een app), grip via dashboards en werkstromen en de mogelijkheid om software te personaliseren voor teams en afdelingen.

Weten wat de verschillen zijn tussen Exact Online Salaris, Exact Globe Salaris en Exact Salaris Plus? Download hier de vergelijkingsset.

 

Exact Expense Management

Op dit moment is het indienen van declaraties een handmatig proces binnen Exact Globe. Exact claimt dat je met de Exact Expense Management oplossing tot 75% van de verwerkingstijd van declaraties kan besparen. Door het declaratieproces via een mobiele app te integreren met je administratie heb je altijd real-time inzicht in jouw uitgaven en zijn je declaraties snel verwerkt. Medewerkers die declaraties voorschieten hoeven niet lang meer te wachten op een traag fiatteringsproces en krijgen sneller hun geldt terug. Daarnaast is de mogelijkheid om kilometerregistratie op basis van Google Maps integratie te verwerken.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier een webinar over Exact Expense Management.

 

Exact Purchase to Pay

Met Exact Purchase to Pay optimaliseer en automatiseer je het gehele inkoopproces – van bestelling tot aan het matchen van de factuur. Het is een cloud oplossing die aansluit op je boekhouding waarmee je facturatie, bestellingen, contracten en verplichtingen kunt bundelen in één systeem. Veel handelsbedrijven werken met bestellingen en budgetten vanuit Exact Globe en matchen de factuur daarmee. Maar er zijn ook bedrijven die niet voorraadhoudend zijn en wel veel (de)centraal bestellen, zoals scholen en zorginstanties. Daar is deze oplossing voor. Het werkt met een centrale portal voor bestellingen, met daaraan je budget gekoppeld. Je ziet precies wat je nog mag bestellen en hoeveel budget je hiervoor over hebt. De inkomende factuur wordt gematched aan de bestelling en de cirkel is weer rond.

 

Alle drie oplossingen zijn niet nieuw in de markt, maar wel een mooie aanvulling in het portfolio van Exact. Uiteraard vertel ik je hier graag meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures