Wekelijkse Update Office 365 – Wk 34

Met onze wekelijkse #Microsoft Office365 update brengen wij jou op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in Office 365 en uit de roadmap van Microsoft! Met deze week aandacht voor Teams; vergadering, chat, achtergrond filters en galerij.

 

Microsoft Teams uitgerold: Deelname vergadering via ID

Het deelnemen van een geplande vergadering kan nu ook via een ID.
Wordt jij gevraagd deel te nemen aan een vergadering waarvoor jij niet bent uitgenodigd of heb je het mailtje zo snel niet bij de hand dan kun je deelnemen via een vergaderings-id. Deze code moet je dan uiteraard via iemand die wel uitgenodigd is krijgen, of misschien had je hem al eerder genoteerd.

In Teams agenda kun je bovenin kiezen voor “Deelnemen met een ID”

 

Microsoft teams uitgerold: Achtergrond filters vergadering update

Het is nu mogelijk om een achtergrond in te stellen nog voordat je in de vergadering zit. Als je de vergadering op start heb je in het begin scherm de keus om ook gelijk je achtergrond aan te zetten.

 

Microsoft Teams in ontwikkeling: Update teams online

De online versie van teams staat gelukkig ook niet stil en krijgt steeds meer dezelfde functionaliteiten als de desktop versie van teams. Voor teams online komen er weer wat updates aan waardoor ook deze makkelijker te gebruiken is. Let wel op de updates gelden alleen voor Edge en Chrome. Maak je gebruik van safari of Firefox dan krijg je de update mogelijkheden helaas nog niet.

 

Microsoft Teams in ontwikkeling: Updates Teams chat

Het reageren met emojis is altijd leuk. Microsoft gaat het aantal emojis ophogen naar 800 emojis. Voor ieder wat wils dus.
Ook komt er een mogelijkheid om korte video berichten te versturen of te laten zien in een chat.

 

Microsoft Teams in ontwikkeling: Grote galerij update

De grote galerij modus wordt uitgebreid door tijdens een vergadering tot maar liefst 49 deelnemers in beeld te kunnen krijgen. Bij alle deelnemer kun je dan de standaard opties, zoals vastpinnen en spotlight, gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures