Wekelijkse Update Office 365 – WK 4

templates teams

Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Sta jij open voor verandering? In onze wekelijkse update Office 365 komen wij met eye-openers en diverse tips om slimmer te werken. Ook deze week weer! Nu Outlook webapp, Power Automate en SharePoint lijsten.

 

Meer triggers in Power Automate voor Microsoft Teams

Microsoft kondigt nieuwe triggers aan waarmee het gebruik van flows (in Power Automate) voor Microsoft Teams wordt uitgebreid. De eerste trigger betreft het joinen van een teamlid in een team. Dit is bijvoorbeeld handig voor een welkomstbericht of het delen van uitleg over het team. Daarnaast kan een flow ook getriggerd worden via ‘voor een geselecteerd bericht’.

 

Nieuwe look van de mobiele webapp versie van Outlook

De nieuwe look van de Outlook webapp wordt ook uitgerold op mobiele browsers. Deze is gelijk aan de webapp op een PC. Gebruikers die Outlook op het web openen via een mobiele browser zien deze look direct. Toch liever werken met je oude look? Dan zet je de nieuwe look uit via instellingen.

 

SharePoint lijst opmaken

Het is al benoemd in voorgaande updates, maar hieronder zie je een voorbeeld van de opmaak van de weergave van een lijst in SharePoint. Je kunt deze weergave selecteren onder weergave opmaken. Vervolgens wordt onderstaand menu (rechts op de afbeelding) getoond en kun je de stijl kiezen, in dit geval ‘Stijlen voor afwisselende rijen’.

outlook webapp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures