App4Sales; de verkoop app voor je vertegenwoordigers

Van beurs tot showroom en op locatie bij de klant, met App4Sales verkoop je overal je product en/of oplossing. Geen papieren orderformulieren meer, maar alles digitaal en gekoppeld met je ERP systeem.  De perfecte oplossing voor je verkooporderproces.

 

App4Sales is specifiek ontwikkelt voor vertegenwoordigers en buitendienst mensen. Een digitale catalogus op je iPad of Android tablet waarmee je rechtstreeks orders noteert en ook nog eens integreert met je ERP systeem. Stel je eens voor geen papieren catalogus, papieren orders en handmatige orderverwerking in Exact Globe meer.

 

Ideaal voor het verkoopproces

App4Sales is ideaal voor jouw verkoopproces en biedt:

  • een overzicht van al je klanten
  • een digitale catalogus
  • inzicht in je voorraden
  • een lookbook met sfeerafbeelding
  • ordergeschiedenis van klanten

 

Verkoopproces in App4Sales

Het proces verloopt als volgt: samen met je klant kies je de producten uit die hij of zij wil bestellen. Omdat er een koppeling is met je ERP systeem ziet de klant zijn of haar prijzen ook (prijsafspraken) Vervolgens realiseer je de order en de klant kan tekenen op de Ipad of Android tablet. Hij of zij krijgt op dat moment ook de orderbevestiging met bijlage in de mail. Op kantoor ziet men de order verschijnen en door het verder in Globe te automatiseren kan de pakbon ook gelijk geprint en/of gemaild worden. Mits de producten op voorraad zijn. Dit zie je trouwens ook in de app.

 

Bekijk in onderstaande video hoe deze app veel tijd en geld bespaart in het verkoopproces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures