Microsoft 365 Update – Wk 4

Maak efficiënt gebruik van je tijd en geef in Outlook aan welke tijd je beschikbaar hebt voor het maken van een afspraak. Je doet dit door het aangeven van boekbare tijden, dat is de tijd dat je nog beschikbaar bent voor een afspraak. Jouw beschikbaarheid is inzichtelijk voor mensen die een afspraak met je willen maken en zij kunnen dit afstemmen op hun agenda.

 

Een functie waarmee je nog gemakkelijker samenwerkt een effectiever jouw tijd indeelt. Deze focus ligt op de nieuwe ontwikkelingen in Microsoft 365. De update van deze week laat dat zien:

 

In ontwikkeling

 

Outlook: Boekbare tijd doorgeven

Het creëren van boekbare tijden in Outlook, waarmee mensen een afspraak met je kunnen maken is een effectieve manier om jouw tijd efficiënter te gebruiken en ervoor te zorgen dat u samen met anderen makkelijk afspraken kunt inplannen.

 

Microsoft Teams: nieuwe bestanden-app in Teams

Door deze functie wordt het zoeken naar data makkelijker voor gebruikers. Er is eén plek voor al jouw inhoud van chats, kanalen, vergaderingen en M365. Je beheert, organiseert en vindt snel en gemakkelijk de inhoud die je nodig hebt.

 

SharePoint: Creëer pagina’s en nieuws vanuit de SharePoint appbalk

Het maken van een pagina en/of nieuws bericht wordt makkelijker. Binnenkort kun je dit vanuit de SharePoint appbalk te doen. Dit betekent dat je, ongeacht waar je in SharePoint bent, direct begint met het maken van inhoud voor een pagina of nieuwsbericht en toch kun je andere werkzaamheden binnen SharePoint open laten staan.

 

Wordt uitgerold

 

SharePoint: privéconcepten voor SharePoint-pagina’s en nieuws

Microsoft is bezig met het uitrollen van de functie waarbij het mogelijk wordt om pagina’s en nieuwsberichten privé te maken. Een privéconcept is alleen zichtbaar voor de auteur van de pagina, de mensen waarmee de auteur deelt en sitebeheerders. Het is geweldig voor het creëren en bewerken van inhoud die nog niet klaar is voor publicatie. Zodra de inhoud zichtbaar mag worden kan het gepubliceerd worden.

 

Uitgerold

 

Whiteboard: Namen zien bij sticky notes

Deelnemers in Teams en op het web zien wie sticky notes aan het bord hebben toegevoegd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures