Eindejaarsverwerking

Dag 2019, hallo 2020! Er is alweer een jaar voorbij. Het einde van een jaar is voor veel bedrijven een erg drukke tijd. Je wilt de laatste orders tijdig de deur uit hebben, je wilt de laatste projecten afronden en je wilt de laatste facturen ook graag verzenden. Zodra alles afgerond is wil je graag de eindejaarverwerking gaan doen. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Wij helpen je met een stappenplan en video. De eindejaarverwerking in Exact wordt hierdoor een stuk eenvoudiger.

 

Het einde van het (financiële) jaar heeft binnen Exact Globe consequenties op verschillende gebieden, bijvoorbeeld voor module financieel, salaris of logistiek. Per module hebben we een stappenplan beschikbaar op onze website. Hebben wij jouw vraag over het stappenplan voor de eindejaarsverwerking in Exact Globe nog niet voldoende beantwoord? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

Stappenplan eindejaarsverwerking

Om de jaarafsluiting zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we een stappenplan voor jou met handige tips en tricks. Op deze manier kun je heel gericht je financiële administratie, salaris administratie en logistieke processen afronden en voorbereidingen treffen voor 2020.

Eindejaarsverwerking FinancieelEindejaarsverwerking Factuur
Eindejaarsverwerking LogistiekEindejaarsverwerking Voorraad
Eindejaarsverwerking ProductieEindejaarsverwerking Project

 

Bekijk hier de video’s:

Videos die je stap voor stap helpen met de afsluiting van het jaar.

Afspeellijst Financieel

Afspeellijst Salaris

Afspeellijst Logistiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2019 · disclaimer · voorwaarden · privacy · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix