Eindejaarsverwerking

Dag 2020, hallo 2021! Er is alweer een jaar voorbij. Het einde van een jaar is voor veel bedrijven een erg drukke tijd. Je wilt de laatste orders tijdig de deur uit hebben, de laatste projecten afronden en de laatste facturen ook graag verzenden. Zodra alles afgerond is doe je de eindejaarverwerking. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk? Met een stappenplan en video begeleiden we je bij de eindejaarsverwerking.  Dit maakt het een stuk eenvoudiger.

 

Het einde van het (financiële) jaar heeft binnen Exact Globe consequenties op verschillende gebieden, bijvoorbeeld voor module financieel, salaris of logistiek. Per module is er een stappenplan beschikbaar. Hebben wij jouw vraag over het stappenplan voor de eindejaarsverwerking in Exact Globe nog niet voldoende beantwoord? Neem dan contact op met onze Servicedesk.

Stappenplan eindejaarsverwerking

Laat de jaarafsluiting zo goed mogelijk  verlopen en maak gebruik van het stappenplan met handige tips en tricks. Op deze manier rond je heel gericht je financiële administratie, salaris administratie en logistieke processen af en tref je voorbereidingen voor 2021.

Eindejaarsverwerking Financieel Eindejaarsverwerking Factuur
Eindejaarsverwerking Logistiek Eindejaarsverwerking Voorraad
Eindejaarsverwerking Productie Eindejaarsverwerking Project

 

Bekijk hier de video’s:

Videos die je stap voor stap helpen met de afsluiting van het jaar.

Afspeellijst Financieel

Afspeellijst Salaris

Afspeellijst Logistiek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vond je deze blog interessant?

Schrijf je dan in voor onze wekelijkse, korte nieuwsbrief en ontvang handige tips en interessante kennis van onze experts in je inbox. Mis dit niet!

Stuur mij de nieuwsbrief

Je privacy is 100% gegarandeerd.

© 2023 · disclaimer · voorwaarden · privacy · cookies · concept: Custard on & offline communicatie · realisatie: Arrix

Wij willen jou!

Check onze vacatures